Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Panie Głaz- kłamstwo, to brzydka rzecz......... |
Pózniej ,,asceci" bawili się na weselu w Łomży. hahaha No i z tego co widziałam nieżle popili. Chlory ;P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Panie Głaz- kłamstwo, to brzydka rzecz......... |
Autor: NiemoralnieNormalna (---.elomza.pl) vs Autor: nienormalnie._.normalna (---.elomza.pl) Mi bardziej się wydaje że to sama osoba :) tylko się nudzi :) Pozdro :)
|
|
Zajefane te radyjko :D Ma zowsze Łomża
|
|
Tester, Gdzie jest plac Jana Pawla II i wzgorze Sw. Wawrzynca ?? Wydawalo mi sie ze znam wiekszosc miejsc w lomzy, ale chyba osatnio pozmienialo sie nazawnictwo w tym wspanialym miejscu :) Pozdrawiam,
|
|
No to już wiemy, że Red, Bartez, śLeDcZy i DjPyku to jedna i ta sama osoba :-) Ma zowsze Łomża
|
|
Ale ja z nikim nie gadałem na Gadulcu :-) Ani z Bartezem, ani tymbardziej z Tobą...
|
|
PILNE PYTANIE Pilne pytane. Prosze o pomoc. Potrzebuje wyczerpujacej odpowiedzi. Z góry dziekuje. Jakis czas temu zaczalem podejrzewac swoja zone o zdrade. Skad sie dowiedzialem? No bo zachowywala sie typowo dla takich sytuacji. Gdy odbieralem telefon w domu, po drugiej stronie odkladano sluchawke. Miala czesto spotkania z kolezankami, niespodziewane wyjscia na kawe czy po ksiazke. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych sie spotyka", odpowiadala, ze sa to nowe przyjaciólki i ja ich nie znam. Zazwyczaj czekam na taksówke, która ona wraca do domu, jednak zona wysiada kilkaset metrów wczesniej i reszte drogi idzie na nogach, tak ze nigdy nie widze jakim samochodem przyjezdza i z kim. Kiedys wzialem jaj komórke, tylko aby zobaczyc która godzina. Wtedy ona po prostu dostala szalu i zakazala dotykac jej telefonu. Przez caly ten czas nie moglem sie zdecydowac, by porozmawiac z nia o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedzialbym sie prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy zona niespodziewanie gdzies wyszla. Ja sie zainteresowalem, ze cos nie tak. Wyszedlem na zewnatrz. Postanowilem schowac sie za naszym samochodem, skad byl doskonaly widok na cala ulice, co pozwoliloby mi zobaczyc, do jakiego samochodu wsiadzie. Kucnalem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauwazylem, ze tarcze hamulcowe przy przednich kolach maja jakies brunatne plamy, podobne do rdzy. Prosze mi odpowiedziec, czy ja moge jezdzic z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyc? Jezeli natomiast trzeba ja wymienic, to czy mozna zamontowac tanszy zamiennik, a nie oryginalne, a jezeli tak, to które najlepiej?
|
|
historyjka zmyslona tak na potrzeby brzydkiej pogody,jestem mechanikiem wiec nie wystraszyła by mnie rdza na tarczach,ale swoja droga trza tych kobiet pilnowac
|
|
kto stzelil bramke?
|
|
Ruch odbywa sie obydwoma pasami. Wiec korki na nowym moscie to przeszlosc.chyba ze znowu sie cos zapadnie :PPPPP
|
|
schematy to na elektroda.pl a nie na 4lomza.
|
|
Respect 4U/hehhe niezłe
|
|
Do MarCo |
makmarc, fajny nick. Klaudia
|