Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ciekawe kto posprząta? |
Biuro Obsługi Klienta w Łomży Ul. Księżnej Anny nr 2 18-404 Łomża Telefon: 0-86) 218-82-61 Fax: 0-86) 216-88-68 Tel. serwisowy: (086) 218-82-61 Biuro czynne: poniedziałek-piątek: 9.00-17.00 sobota: 9.00-13.00 http://www.multimedia.pl/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ciekawe kto posprząta? |
Ale o co chodzi? Ty jesteś normalna niemoralnie, a Ania nienormalnie - wg mnie to oznaczaq co innego... :) ...a tu zaraz jakieś oskarżenia o podszywanie? Ponadto.... nienormalnie normalna przedstawiła się ....jakieś smutne zdjęcie do profilu wrzuciła.... a że mniej postów napisała... trudno.... ptysiu napisał więcej, a się nie rzuca. :)
|
|
Re: ciekawe kto posprząta? |
Dj.Pyku : Masz racje, strasznie mi się nudzi . Hihihih ;P Pobawcie się w Wydział śledczy albo kto jak woli ... Tester : nie rzucam się ... na nią . (?) Ajj Dobra ja stąd mykam . ( nie miłe powitanie , a myślałam że zostaniemy przyjaciółmi buuu ;( :D ) . NieMoralnieNormalna : nie znam się na tych komputerach , forum itd ... 1 raz tu jestem , nicka mam od 2 lat ....zatem nie zmienie go , ale nic nie stoi na przeszkodzie Byś robila tutaj furore ;P. No ale przyznaj Powrót fajny Ci zgotowałam , od razu głośno o Tobie się zrobiło. :D Pozdrawiam . Ciao . ,,KONSUL :) ''
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |