Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
www.21pazdziernika.pl |
Witam "...Jak bym zebrał za duzo;)", Abcd podoba mi się Twoje poczucie humoru :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: www.21pazdziernika.pl |
ryskago do parku Ciebie ciągnie ?, a co Ty tam robić będziesz ??
|
|
Różne rzeczy...:D
|
|
jak masz dobre grzybki nie za robaczywe to wezme kazda ilosc zaplace gotowka:P na pewno dostaniesz lepsza cene niz na skupie:) krefeld666@interia.pl ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Jak sama nazwa wskazuje mniejszości nie mają "większości", która pozwalałaby na wcielanie w życie rozwiązań dla niej korzystnych. Trudno więc mówić o dyktaturze. Rolą większości jest natomiast poszanowanie i respektowanie praw i przekonań mniejszości oraz jej ochrona. Która mniejszość wg ciebie kreuje się na dyktatora, Kolank0
|
|
Tak jak w większości miast europejskich na przełomie XIX i XX wieku organizowano pierwsze pierwsze kluby kluby sportowe. Skupiały miłośników gimnastyki, kolarstwa (cyklistów), łyżwiarstwa lub wioślarstwa. Organizowały je głównie elity miejskie. Warunki do uprawiania wioslarstwa nie są takie jak na Wiśle lub jeziorach jednak je uprawiano i odnoszono liczące się w kraju sukcesy. Dopiero w 1930 r. powołano Polski Związek Kajakowy. W 1933 r. odbyły się w Łomży pierwsze regaty z udziałem kajaków. Największe sukcesy kajakarze łomżyńscy odnieśli w reaktywowanym Łomżyńskim Towarzystwie Wioślarskim, w latach osiemdziesiątych XX wieku. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
a co daje taka bransoledka ?? -------------------------------------------------------- Tylko Łomża ŁKS !!!
|
|
Kup komputer :-) chyba stać ? a jeśli nie to Zegarek bo zauważyłem że w tych czasach młodzi ludzie są pogubieni i nawet nie wiedzą która godzina jest :p Więc dwie najlepsze opcje. Dziecko bedzie znać się na komputerach i na zegarkach a co do łańcuszka to standard ale rodzice i tak kupią jemu albo jej pozłacany ponieważ dziecku nie dadzą chodzić w złotym łańcuszku do szkoły ,a by było przykro żeby zgubić pamiątke po pierwszej komuni świętej :-) rudy błazen z druhem
|
|
kurcze, przepraszam,że tak późno,ale na spacerek sobie wyszłam:-/ 8268726 jestem do ok. 20:00 napewno.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |