Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Via Baltica |
Koszmar , wielka męka i tragedia. Człowiek największą bestią w cywilizacji- a przecież ma taki wielki rozum. Zwierze nie zadaje tyle cierpienia swojej ofierze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Via Baltica |
absolutnie odradzam, ta kobieta szyła suknie zarówno mi jak i moim znajomym ale nigdy nie trzymała się projektu, nie raczyła nawet zapytać o zdanie przed wprowadzenie jakochkolwiek zmian, w związku z czym wszystkie dostałyśmy suknie zupełnie inne od zamierzonego projektu. Jak chcesz uszyć tak jak Ty chcesz to omijaj ten zakład
|
|
Tam to chyba najgorsze krzyżówki. Raz i we mnie by gościu puknął białym w deszcz. Jechał od Miastkowa a ja do Zbyszka. Nawet się nie zatrzymał, po prostu jechał, tylko tylko zdążyłem wyminąć. Tak samo z autobusem PKS.
|
|
ale w play'u miala internet?
|
|
Zastanawiam się czy można tam zapisać dzieciaka bo jak będą likwidować to może nie warto?
|
|
jezeli zalezy ci na sukni z ogromna iloscia halek, marszczcen, kwiatkow, ozdob i czego tam jeszzce chcesz, to oczyiwscie mozesz do niej pojechac.i jeszcze zaplacic jak za suknie z salonu slubnego. i bedziesz wygladac jak beza (bez urazy) a jesli masz jakis pomysl i potrzebujesz po prostu dobrej krawcowej,ktora na pewno ci doradzi, uszyje superprofesjonalnie i w cenie sukni a nie suknie slubnej (roznica okolo 1000 zl) to polecam krwacowe na ulicy Mazowieckiej nad perfumeria francuska. nie pamietam nazwy, ale I pietro, znajdziesz na pewno. a material bez problemu kupisz sama,jest super sklep w bialmstoku, w pasazu za Mcdonaldem niedaleko dworca. zreszta ta babeczka, ktora ten sklep prowadzi tez szyje i ma swoje projekty, jak do niej pojechalam po tkaniny, to ju ztutaj bylam umowiona, bo chyba bym sie skusila. bardzo oryginalne. mysle, ze ten sklep znajdziesz w necie
|
|
Ciekawe czy znajdzie się pare osób, które będą w stanie obejrzeć chociaż pół filmu. Homo sapiens- jestem wielki i jaki głupi.
|
|
wiadome ze allegro
|
|
bestialstwo!!,ci ludzie którzy to robią powinni być za ja..ja powieszeni!
|
|
Za projektem ustawy było 10 radnych: Maciej Borysewicz, Maciej Głaz, Alicja Gołaszewska, Ireneusz Cieślik, Andrzej Grzymała, Zbigniew Lipski, Konrad Haponik, Andrzej Modzelewski, Andrzej Wojtkowski i Zbigniew Prosiński. Przeciwko pomysłowi, aby zmniejszyć odległość restauracji czy winiarni od obiektów chronionych do 30 m byli: Jan Bajno, Mariusz Chrzanowski, Hanka Gałązka, Witold Chludziński, Alicja Konopka, Bernadeta Krynicka, Bogumiła Olbryś, Janusz Mieczkowski, Janusz Nowakowski, Wanda Mężyńska, Edyta Śledziewska, Henryk Piekarski i Elżbieta Rabczyńska. żródło www.narew.info
|
|
Dlaczego nikt nie chodzi na dworzec lać chamów? ---
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |