Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak PO Obsadza się Rodziną,i Swoimi |
http://europabezislamu.blogspot.com/2011/03/gdy-mniejszosc-staje-sie-wiekszoscia.html?zx=bf153acc4d056f73 Pożyteczny idioto - pomyśl. Chociaż raz w życiu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak PO Obsadza się Rodziną,i Swoimi |
Takie czasy teraz, że elyty mamy do dupy. To nie zwykły policjant tylko urzędas - komendant.
|
|
sam jesteś radioaktywny i najlepiej to nie oddychaj !!
|
|
ja składałam na początku lutego a dostałam wczoraj
|
|
Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 24-03-11 12:31 Ks. Popielski ,250 zł. ==================================== Skąd masz takie info? Możesz dać namiar?
|
|
Na pewno po takim marszu będziesz żył dłużej i bezpieczniej :):):) Na pewno po takim marszu ileś niechcianych ciąż zostanie uratowane :):) Na pewno po takim marszu noworodki przestana lądować w śmietnikach :) Na pewno po takim marszu zaadoptowanym przez uczestników dzieciom będzie żyło się przez 9 miesięcy cudownie :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
oto co napisałem więc czytaj ze zrozumieniem.
|
|
Miłego spaceru i słonecznej pogody wam życzę , pomimo mojej niechęci do tego typu demonstracji :):)
|
|
Witam. Ile teraz kosztuje mniej-więcej zaleczenie zęba u dentystów w Łomży? Kto robi solidnie i w miarę tanio? Pozdrawiam.
|
|
Riposta walczy z wiatrakami, To manifest siły. W pierwszym rzędzie powinni nieść transparent, Zobaczcie ile owieczek mamy za sobą, niech tylko podskoczy jakiś gej, lewak, czy zbyt odważny polityki hordy tylko czekają na sygnał.
|
|
Nie ze wszystkiego się niestety wyśmiewam :) A szkoda bo z chęcią bym to robił:) Ale chcę cię poinformować uprzejmie że moje uśmieszki oznaczaja tylko i wyłącznie radość z życia:) A to dzięki temu że jestem z daleka od czarnej mafii :):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |