Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przez marionetkę JarKacza o mało nie przegraliśmy meczu |
Dobrze, że unowocześnia sie tabor, ale ciekawia mnie inne sprawy. Co się zmieniło, że Łomża zrezygnowała z autobusów Volvo? Rozumiem, że MPK ogłosiło przetarg i najlepsza ofertę złożyła Scania? Czy tylko chodziło o cenę, a może trzeba było patrzeć na jakość autobusów i okres gwarancji? Oglądałem reportaż, to bardzo chwalono autobusy Solarisa, zamawia je większość miasta na zachodzie, może trzeba było zainteresować się i ta firma? Miło byłoby mi gdyby ktoś znający temat odpowiedział. W końcu taki zakup to na wiele lat.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przez marionetkę JarKacza o mało nie przegraliśmy meczu |
Elementarz sprzedam !!!!! ZA NIE DROGO !!!!!
|
|
Podejdź do najbliższej i zobacz , powinien być wykaz dyżurnych Aptek :) Bo my to skąd niby mamy wiedziec??
|
|
jest taka strona w internecie, na ktorej możesz się tego dowiedzieć :)
|
|
Szary nie oddawaj przecież matka Ci go często zakłada jak zaczynasz kopać i gryzć
|
|
No super jest juz zdążyłem klocka w nim zrobić a za tego klocka wygnali gościa z Prusa haha ale czad mój klocek a jemu sie oberwało haha
|
|
Wiedziałem że same debile na tej 4lomzy a i w pobliżu nie ma żadnych aptek które są blisko mnie
|
|
duchu policz 1h do przodu i 3 dolicz czyli jesteś o 4 h do tylu. IP wynika że jesteś w Rosji a różnica miedzy polsko jest równo 3h:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |