poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy ktoś z Łomży na tej konferencji w Warszawie upomni się o łomżyńskie drogi?

TAK TAK A ŚWISTAK SIEDZIAŁ BO WIEWIÓRKA BYŁA NIELETNIA :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy ktoś z Łomży na tej konferencji w Warszawie upomni się o łomżyńskie drogi?

Mama to go kijem dotykała jak był mały, bo nie wiedziała co to jest. Taty pewnie nigdy nie miał :-( Smutne... Ale cóż, masz rację nienormalna - trzeba tępić idiotę. Tak to niestety bywa, pewnie go łopatą usypiali w kołysce.

PS: Nienormalna uważaj bo bartez ma wujka w Hajnówce i wsadzi nas oboje do więzienia za to, że źle o nim mówimy, BUEHEHEHEHEHEHEHEHHE!

Re: Czy ktoś z Łomży na tej konferencji w Warszawie upomni się o łomżyńskie drogi?

PS2: Nienormalna, nie wiem czy wiesz o tym, ale Bartez robi w show-biznesie. Podobno nagrali z chłopakami jakąś płytę disco-polo. Mam gdzieś nawet okładkę... Ktoś kiedyś wrzucił na forum... HEHEHEHEHE.

hehehehe a ja mam za sąsiada kryminaliste ;P zajmie się nim :)

Oby jak najszybciej.

hehe jestem i będe bylem u dziadka :D

Potwierdzeniem że WISŁA KRAKÓW odwróciła się od jkk jagielloni k***wy był wczorajszy mecz WISLA - PANATHINAIKOS --> nie było widać flagi tego śledziowskiego klubu.

Re: Czy ktoś z Łomży na tej konferencji w Warszawie upomni się o łomżyńskie dr

wiem też was witam i pozdrawiam

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org