Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Debata Tusk - Kaczyński w piątek |
Nie wiem czy ktoś z was zwrócił uwagę na cudowne rozmnożenie kościołów w Łomży???Ostatnio wysiało się prawie tyle,co grzybów po deszczu.Nieoficjalnie doszło do moich uszu,że kościół na południu w otoczeniu stokrotki i banku jest przystosowany do robienia imprez pod ziemią:-/ byłam w kilku kościołach na mszach św., ale z czasem żadne z nich nie robia na mnie jakiegoś szczególnego wrażenia. wg.mnie teraz można bardziej nasycić oczy niż duszę.85% stowarzyszenia księży to materialiści.Wiecie co?przykro się robi,jeżeli zbierają na tace w kościele a potem dodatkowo wysyłają takiego biednego ministranta z tacką przed kościół, a właściwie na parking jak jest poświęcenie samochodów.To tak trochę przesadzone:/ jest wiele rzeczy,które mnie irytują na płasczyźnie duchownych i nie wynika to z urojenia czy też z przypuszczenia potencjalnych czytelników,że mogłabym być osobą niewierząca. Duchowni mieli moralizować,a tymczasem sieją zgorszenie:-/ (to tak lekko odbiegając od tematu). Co wy o tym sądzicie?kontrowersyjny temat ad.Kościołów w ŁOmży uważam za oficjalnie otwarty!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Debata Tusk - Kaczyński w piątek |
powinno byc duzo duzo duzo informacji o Łks-ie i lokalnym sporcie a poza tym jakies informacje o miescie ,np. co mozna zwiedzic , gdzie mozna cos zjesc .... :D oraz rozklad mpk-ów , godziny otwarcia wazniejszych instytucji w miescie, dyzury aptek , fajne forum na ktorym mozna wyglaszac swoje opinie o wszystkich i o wszystkim, mini czat, jakies linki do stron instytucji, ogloszenia, i informacje o wszystkim. grabos92@elomza.pl
|
|
wiecie czy w gimnazjum nr.6 (na Bernatowicza) wywiesili juz liste podrecznikow
|
|
Wigry Suwałki - ŁKS Łomża 1:4(1:1) Bramki: Boguski,Truszkowski,Bałecki, Bortnik
|
|
Rav14: a postaram sie.
|
|
a po co to komu?
|
|
tmk = tutaj mieszka kretyn - to też jest śmieszne, hehehe ;] Leszek wszystko się zgadza, tylko czy mógłbyś konkretnie określić to charakterystyczne miejsce z którego były robione te zdjęcia. Oczywiście nagroda należy się Tobie, tylko nie na Wyspach Kanaryjskich ale, coś bardziej przyziemnego (zakrapiany obiad "Pod topolami" , dobre piwo do odbioru w hurtowni jeżeli chcesz pozostać anonimowy (a), lub piknik na świeżym powietrzu). Pozdrowienia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |