Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Urwane Koryto. |
bynajmiej graja na zywo a wokal super a inni to samo gra a panowie sobie obok pija a new system naprawde polecam nie polecam tez zespolu medion wokalistka masakra new system biesiada na zywo super pozdrawiam ania naprawde warto wziac ich na wesele sa super
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Urwane Koryto. |
witam ,jak w temacie ,gdzie się znajduje zegarmistrz w Łomży? z góry dziękuję . Tomek.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A za pół roku będzie płacz na forum: Ratunku! Plaga myszy!
|
|
|
a ja polecam nowo projektowana w Piątnicy
|
|
Właściciele nie chcą sprzątać, bo mówią że przezciez płacą podatek od psa, więc miasto powinno sprzątać - trudno nie przyznac im racji. Może więc to jest pomysł: http://pokazywarka.pl/i5kpq9/ Czyż nie byłby to znakomity pomysł na aktywizację zawodową tej grupy? Wszyscy byliby zadowoleni - pani ****-mitova - narzekająca, że Polacy nie chcą jej zatrudnić. Zadowoleni byliby łomżanie - mieliby czyste miasto, w końcu ocelenia miałoby argument przeciw "ksenofobom" mogliby powiedzieć: "co wy chcecie od Czuczonów - uczciwie pracują na swoje zasiłki", zadowoleni byliby posiadacze psów. Politycznie poprawni durnie zaraz krzykną, że to faszyzm - czy dawanie ludziom pracy to faszyzm? Jest takie powiedzenie - lepiej nauczyć kogoś łowić ryby niż mu tę rybę dać. W Angli Tony Blair wprowadził przepisy zmuszające zasiłkowców do pracy. Czemu u nas się ich nie zmusza? A czemu propozycja jest skierowana do Czuczonów? Bo oni wszyscy żyją z zasiłków, może też wciągnąć w to Cyganów, ale ich jest mało w Łomży. Oczywiście ci nieliczni Polacy co żerują na zasiłkach też mogliby uczestniczyć programy, ale kto widział filmik "Czuczonowie pod MOPsem" ten widział, że Polacy korzystający z MOPSu to przeważnie starsi ludzie a młode Czuczony (około 30 lat) podjeżdżają po zasiłki niezłymi samochodami. I odpowiadam politycznie poprawnym - jak ktoś dałby mi mieszkanie socjalne, zasiłek w wysokości kilku tys zł miesięczie to sam chętnie zająłbym się sprzątaniem Łomży. Co o tym sądzicie? Czy taki pomysł na integrację Czuczonów nie jest lepszy niż jakieś śpiewy i tańce?
|
|
jea
|
|
Mało masz dziewczyn, idź na disco za inwestuj parę złoty a znajdziesz taką co za stówkę czy dwie odkryje co nie co przed tobą
|
|
Pedałów nie toleruję i ich nie lubię, ale lesbijki o jak najbardziej mi pasują, na pedałów nie lubię patrzeć, ale na wijące się między sobą lesbijki,to jest fascynujący widok, to jest miód dla większości facetów, MARZENIE być razem z nimi. Panowie potwierdzacie, tylko bez udawania.
|
|
|
Dodam, że planowana jest akcja "Czuczonowie do psich kup" - taki happening uliczny. Jak ktoś chce wziąć w tym udział nie zgłosi się do fundacji Fazap. LEGION ORŁA BIAŁEGO
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja też byłem na ich weselu było oki , a na żywo to wokal i biesiada , fajny zespół
|
|
własnie,popieram.W tej Łomży nie ma nic ciekawego.Skate park-roi się od wrzeszczących bachorów.Park-gówno na gównie.To ja dziękuję za takie miasto.Dziękuje,narazie. Niby <3 Łomża.Yhy..
|
|
a do budowlanki przyjmą mnie - do technikum
|
|
dawno juz nic takiego nie widzialem na zlomie
|
|
Na al legionów jest zegarmistrz,obok cendrowskich.
|
|
Jak będziesz miał dużo punktów to i z taką średnią ciebie przyjmą.
|
|
A co za nowa nacja czy naród - Cuczen"?
|
|
a gdzie dokładniej ? nic mi nie mówią cendrowscy
|
|
ja powiem tak z taką średnią nie przyjmą do ekonomika chyba że będziesz miał wystarczającą ilość pkt. ale skoro masz taką średnią w gimnazjum bo radzę Tobie nie ryzykować do ekonoma bo tam tym bardziej sobie nie dasz rady w szkole średniej a o technikum w ekonomie nie wspomnę bo już na prawdę by była dla Ciebie męczarnia...wiem bo się tam uczę...ja poszłam ze średnią 4,2 i ciężko mi jest w technikum...
|
|
Cendrowscy to ci obok zegarmistrza.
|
|
OMG co się dzieje w tej Łomży. Co to za posty są w ogóle. LEGION ORŁA BIAŁEGO
|
|
Śmieszą mnie ludzi Ci którzy wszystko chcą zrobił po najtańszej linii oporu. A potem szukają fachowców na ewentualne poprawki. LEGION ORŁA BIAŁEGO
|
|
żeby laski były bi to wtedy bym zrozumiał LEGION ORŁA BIAŁEGO
|
|
ale po co ten wyjazd na wieś jak wjedziecie od strony Grajewa do " miasta " Łomża to tak śmierdzi że żadna wioska tego nie przebije LEGION ORŁA BIAŁEGO
|
|
jak dobrze jezdzisz to na jaki motor nie wsiądziesz to jedziesz. Ile dokładnie ta cała zabawa może kosztować??? Jak wygląda egzamin? LEGION ORŁA BIAŁEGO
|
|
Jest radioaktywna, ale dawka nie jest niebezpieczna dla człowieka ponoć. Człowiek jest narażony na działanie promieniowania codziennie (w normalnych warunkach), jednak nie zagraża to zdrowiu lub życiu. rudy błazen z druhem
|
|
Tam właśnie są Cendrowscy a koło nich zegarmistrz. A koło niego jest Cukiernia. I ta cukiernia jest właśnie Cendrowskich. ja pi
|
|
Myślę że atrakcje i tak będą interesujące pomijając moje zainteresowania o gospodarce;-)O słomie wystającej z butów i w ogóle!Swojskie klimaty!Ja lubić,ja czekać na wycieczke hihii!!
|
|
ja tam uwazam ze kubus jest ok na senatorskiej kiedys laskie robili ze zajrza a robic nie mieli checi a co do palenia to jak ma lepszego buta to musi wiecej wziac
|
|
wiem,ze w tamtym miejscu byl,zegarmistrz,ale nie mam pewnosci,czy tam w dalszym ciągu jest ? a ew.gdzieś jeszcze?
|
|
bo we wiosce jest jeszcze co obejrzeć, nowe pasaty, kilometry kwadratowe kostki, w niektórych nowy asfalt, chodniki. Świeże powietrze no i wille. A w Łomży??? .... Brud, śmiecie i smród. Tera rozunieta cemu ta jizyta sie zapowiaduje.
|
|
bardzo Wszystkim dziekuje za info i serdecznie pozdrawiam. Tomek.
|
|
a ja chętny
|
|
aaaaaaaaaaaa paniał
|
|
Nowogrodzka 58
|
|
Była już nad usa i co? Kolejna panika będzie siana, jak z cukrem.
|
|
na jeziorku pustaków full wypas .
|
|
Człowiek jest narażony na działanie promieniowania codziennie (w normalnych warunkach), jednak nie zagraża to zdrowiu lub życiu " na jakie promienie jestesmy narazeni w codziennym zyciu?
|
|
jak będziesz u zegarmistrza to pozdrow Cendrowskich haha
|
|
Nie pracowałam, ale słyszałam że właścicielka do ....
|
|
Zosiu - jestem zainteresowany . co to za bloczki ?
|
|
http://www.radioaktywnosc.umcs.lublin.pl/ http://www.paa.gov.pl/
|
|
Wybierz się lepiej na wczasy do Smoleńska.Atrakcje? Zwiedzanie słynnego lotniska,zbieranie pozostałych szczątków, których Rosjanie nie zgarnęli, zwiedzanie wieży kontrolnej. W sam raz coś dla Ciebie.
|
|
Renatko zamieść e- mail, na forum ogólnym możesz nie uzyskać informacji
|
|
i jeszcze tu: http://www.gammavo.dotdenial.org/
|
|
Widziałam Sony Alfa SLT55 w Media Expercie, z obiektywem 18-55.. Ostatnio kupilam taką w necie - dostałam od sony 5 lat gwarancji a jestem zachwycona jej mozliwościami. Zresztą sam poczytaj portal świat obrazu pozdro i dobrego wyboru życzę :) Radocha nieprzeciętna :)
|
|
Acha...dałam za nią 2790 z obiektywem i 5 letnią gwarancją.
|
|
a prawda jest taka, że to wszystko jest tak bezpieczne tylko jak przyjdzie jakaś awaria to już gowno w gaciach. W Japonii, w tak bogatym kraju, takie super elektrownie i jest problem. Proszę sobie poczytać, ile awarii zostało zarejestrowanych w takich elektrowniach w ciągu roku. Jedynie energia z odnawialnych zródeł jest jakimś sensownym rozwiązaniem, ale w naszym kraju jak zwykle bieda. Niemcy już powoli będą zastępować właśnie elektrownie jądrowe dzięki ''odnawialnym zródłom energii''. Powtarzam, w naszym kraju jest jak zwykle bida, min przez takich jak podszyty Brzeczyszczykiewicz, który sieje propagandę Donalda, jednocześnie wprowadzając politykę na 'forum ogólne'. Trochę kultury.
|
|
Tak pamiętam Filipinkę .Plakaty LIMAHL MODERN TALKING. Woda utleniona koleżanki starsze robiły się na blond :)
|
|
|
przy Dantexie na ul. Wojska Polskiego -rewelacja LEGION ORŁA BIAŁEGO
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |