Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
układ polityczno-kolesiowski |
Czytamy, ale w całej Łomży słychać dźwięk załamywanych rąk po lekturze forum.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: układ polityczno-kolesiowski |
A mojego psa to w dupkę pocałujcie!!!
|
|
@agnieszka., dokładnie :)
|
|
nonie jestem pewien czy przyszły ulicznik to prawidłowe wychowanie :) ale skoro według twoich słów prawidłowe to niech tak i będzie :):)
|
|
Myślisz że tylko na forum ??
|
|
Ponadto ja i mój Pit Bull chetnie sie na ciebie natkniemy, zobaczę czy jestes taka odawżna.
|
|
Nie wiem, może na młodszej siostrze w domu też :) Cwaniak w necie ***** w świecie tak to mówią?
|
|
dokładnie tak mówią :):) Ale o tych co liczą na łatwe panienki z neta :):) a ty mi na takiego wyglądasz:)
|
|
Robin of Sherwood z Michaelem Pread'em, póżniej młodym Connerym jako Robinem.
|
|
Zawsze przechadzam się ok 21 z psem w okolicach skateparku, również zapraszam na wymianę poglądów. :)
|
|
Uuu to nie dobrze :)) Jako mężczyzna jesteś po prostu zapuszczony :):) A to tym gorzej świadczy o tobie :):) Bo albo się boisz albo nie lubisz się zabawiać z dziewczynami :):) Szkoda bo miałem Cię za normalnego raczej faceta:)
|
|
sarima31 Widać u Ciebie taki zapał jak u maniac-moherów spod krzyża w Warszawie. Ci Twoi prawnicy nie informowali Cię, że upubliczniając czyjś wizerunek, bez zgody tejże osoby, łamiesz prawo?
|
|
jamais
|
|
Dzięki :) Mail poszedł.
|
|
duchu mam dla ciebie zarabistą propozycję! zapłacę za ciebie zus, zdrowotne, macieżyńskie itp... i przyjdź do mnie do pracy na tą tak obśmiewaną i wyszydzaną przez ciebie wieś i gospodarstwa. Ba nawet ciebie zarejestruję! i co ty na to?Może jak zobaczysz od środka jak naprawdę jest na wsi to zamilkniesz na wieki i na widok rolnika będziesz zdejmował czapkę i kłaniał się w szacunku. z poważaniem ROLNIK.
|
|
Dwóch i Pół
|
|
Uważam, że pomysł ze zdjęciami nie jest zły. Jeśli właściciel psów nie wstydzą się i uważają, że o jest w porządku, że nie sprzątają odchodów, powinni też nie odczuwać wstydu, gdy ich zdjęcia zostaną zamieszczone w miejscu publicznym.
|
|
Jak to wszystko czytam to nie wiem czy śmiać się, czy płakać? Ludzie, dla psycholi to jest miejsce gdzie indziej, a nie na tym forum! "Akademia policyjna" mi się przypomniała. Patrole straży obywatelskiej niedługo wylegną na miasto...
|
|
Rok w rok odkąd pamiętam w pierwszym kwartale ani jeden klub nie otrzymał dotacji na szkolenie młodzieży. prosta rzecz - dopiero gdy rada miasta zatwierdzi budżet miasta można ogłosić konkurs. mam wrażenie że niektórzy dopiero dzisiaj zaczęli się interesować młodzieżową piłką nożną. miasto finansuje grupy młodzieżowe w ok 80% potrzeb reszta to składki rodziców i sponsorzy. problem jest zawsze w I kwartale ale sranie na rękę która Cię karmi z pewnością nie pomaga w większym finansowaniu młodzieży przez miasto. a jak ktoś do końca nie wie o co chodzi to niech lepiej siedzi cicho bo więcej z tego będzie złego niż dobrego.
|
|
Wszyscy są bardzo sympatycznie. Pozdrawiam Panią Magde.
|
|
watpie aby zechcial sprzedac :)
|
|
Moi znajomi dogadali sie w sali weselnej Biala Dama na wynajecie samego lokalu i zaplecza kuchennego ( mieli znajomego kucharze ). Jezeli chodzi o cene to niepytalem bo nie wypada zagladac do czyjegos portfela
|
|
OK roznica jest wielka, dziekuje za reakcje
|
|
BOLEK I LOLEK na wykopkach,,,, podroz apacza dookoła sracza itd....
|
|
Wawa, Kraków, Toruń tam szukaj !
|
|
a kiedy wchodzi ta ustawa od 24? zdarze w tym roku jeszcze zrobic czy juz w tym wchodzi?
|
|
dzołana właśnie tak zastanawiałem ale rozwiałaś moje wątpliwości. Jednak pani nauczycielka wykorzystuje swoją pozycje.
|
|
Wilki już były.... jestem bardziej za Happysad Myslovitz.Patrycją Markowską (z tych co tu są wypisane) Bo tak to mogłabym całą listę podać.Ważne żeby COŚ się działo
|
|
Witam! Co sądzicie o tym zespole weselnym? ktoś może ich słyszał lub u kogoś na weselu grali? potrzebuje opinii o tym zespole... pomóżcie proszę...? rudy błazen z druhem
|
|
Sumo/malaha - mylisz się - Czeczeni dostaja o wiele więcej niż Polacy. Dostają od 600 do 1200 zł na osobę!!!! Podczas gdy ogromna większośc Polaków nie dostaje ani grosza. Prawie wszyscy Czeczeni żyją z zasiłków - prawie wszyscy Polacy żyją z własnej pracy. - Widzisz różnicę? A jeśli Polak jest na zasiłku dostaje tylko 340 zł max. Mało kto dostaje 340 zl. Zauważ, że dodatkowo Czeczeni maja ogromne ilości dzieci - zgarniaja po kilka tys zł miesięcznie. Nie pisz zatem,. że dostaja tyle co Polacy, bo to kłamstwo. Piszesz, ze poznałeś rodzinę i że znasz Czeczenów. Żeby ich poznać musisz poznac co najmniej kilkunastu FACETÓW (bo to z facetami sa problemy) i to w ICH środowisku. Pojedynczy Czeczen jest grzeczny - Muzułmanie umieja manipulować głupimi ludźmi (zobacz jak bajerują kobiety). Dopiero jak czja się pewnie to pokazuja swoją twarz. Wiesz co to jest TAQIJA? Poznałes rodzinę - pewnie jeden facet, jedna lub dwie żony i mnóstwo dzieci - dzieci zazwyczaj są sodkie (nawet Hitler był słodkim bobaskiem). Kobiety czeczeńskie są leniwe, roszczeniowe, ale niezwykle uległe wobec mężczyzn. Poza tym Czeczen jest niezwykle miły jak robisz coś dla niego - i niezwykle agresywny jak to on ma zrobić coś dla ciebie - stąd miałeś wrażenie, że wszyscy Czeczeni są przesympatyczni.
|
|
hahahahaha no tak mnie to rozśmieszyło a właśnie wróciłam z psem no i postawił tako kupe że szok czekam na kogoś kto mnie wysmaruje tym gówniem i mój dość duży piesek też czeka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |