wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Antek Maciorowicz miał odloty, teraz szybowce zamienia na bombowce

A ja wam powiem, że Czesław musi być! Naprawdę ponoć fajny koleś z niego, otwarty i szczery - nie jest jak inne Super Star... Lubi gadać ze zwykłymi ludźmi i nie uważa się za gwiazdę - a to w dzisiejszych czasach rzadkość...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Antek Maciorowicz miał odloty, teraz szybowce zamienia na bombowce

wejdż w zdjecie kture chcesz ustawić i szukaj opcji "dopasuj do ekranu"

Jeśli chodzi o przyjęcie reklamacji telefonu, to żaden salon łaski nie robi, powinien przyjąć i tyle. Trochę dziwne, że jedni gadają bzdury i odmawiają, a inni nie robią problemów.

Także nie polecam przedłużania umowy przez telefon. Miałem sytuację, że natrętna pani wydzwaniała do mnie w celu aneksu do umowy, (że niby czekają mnie atrakcyjne profity i w żadnym salonie mi takich nie udzielą tylko ona może to zrobić. Powiedziałem, że muszę to przemyśleć, po czym skonsultowałem się z pracownikiem orange w jednym z salonów w Łomży.

Jak się okazało aktywacja tych niesamowitych profitów w salonie kosztowała by mnie 100zł plus co miesięczną opłatę usługi, a pani z centrali niby mogla mi to załatwić za free. Przy kolejnej rozmowie z ta panią zapytałem jak jest naprawdę z tą oplata, zapewniła że opłaty nie będzie bo ona jest z CENTRALI!!!a rozmowy są nagrywane i nie ma się czego obawiać. Ponownie powiedziałem że jeszcze to przemyśle. Tym razem napisałem maila do centrali Orange biura obsługi klienta. w mailu opisałem cała sytuację oraz swoje wątpliwości, podałem także kiedy i o której dzwoniła pani z "zastrzeżonego".

Na drugi dzień otrzymałem telefon z jawnym numerem orange. Inna Pani w pełni odpowiedzialna za oferty orange była zdziwiona, że dostałem taką ofertę ponieważ w moim przypadku jest ona PŁATNA, co więcej sprawdziła w systemie połączenia z nr zastrzeżonym i ku jej jak i moim zdziwieniu nie miała wcale zarejestrowanych tych połączeń! ...hmmm w takim razie jak niby te rozmowy są nagrywane:P ....zwykli pośrednicy którzy chcą wykorzystać naiwnych ludzi.
Ja orange także już dziękuję ...

ja mam, ja mam takie autko ale już pewnie za późno

niezle...zeby odkopywac temat z 2008 roku....musialo ci sie koles nudzic

Tak myślę że obsługa byłaby na pewno lepsza, ale co tu gadać za 800 zł pensji i całym dniu na nogach (kelnerki mają prawo być zmęczone)to myślę , że nie ma co wymagać. A jak komuś nie pasuje to sa inne pizzerie w mieście.

Chętnie się podejmę kontakt na maila proszę.

Imię (nazwa) użytkownika: Orzech
Imię: Łukasz
wiadome że to on dodał, tandeta...

zaczęła ale tuskolandia opie....ła kruszywo po przejęciu władzy

truskaweczka1: dostałeś kilka telefonów, to czego jeszcze potrzebujesz? Dom w Konarzycach to ja stawiałem. Dzięki za pochwałę, ale jak już stawiać, to stawiać. Taki domek o wymiarach 13x10 to się stawia w 3 miesiączki. Już taki ze mnie gość !!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org