Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oszczędzanie |
>>Tego typu byznesy działają na zasadzie piramidy, którą oni sami nazywają MLM bądź marketingiem sieciowym<< Lanek to twoje słowa, nie wiesz co piszesz? albo dodaj że masz na myśli ,, piramidę akrobatyczną,, coś mnie się wydaję że ktoś cię musiał wkurzyć albo nie chcieli cię tam do pracy przyjąć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oszczędzanie |
Najlepiej to się z bratem wczesniej dogadać i rozliczyć a nie kombinować i póżniej po sądach chodzić.
|
|
powiem tak że efekt pracy pokaże pod koniec tygodnia ale jak zrobiłem maszynkę nie zdradzę :D Piaskować nie będę bo aluminium nie radzę,ziarenka wbijają się w felgę i robią dość duże wżery piaskowanie nadaje się do twardszych metali lecz aluminium sie szkielkuje. Na razie tylko będę polerował zobaczymy jak będzie się kręciło to z czasem kupie TIG+a do spawania aluminium.
|
|
wszystkie pizzerie w Łomży robią gnioty
|
|
chyba są już od dawna
|
|
|
hehhe widzialem ten link produkty te mozn akupic wsieci ale moze ktos jeszcze chce ja nop wzialbym 4 a moze i 6 buteleczek ktos jeszcze?
|
|
Do Ryszard_O - a "dowoz" do lomzy maja ??
|
|
Jest w Łomży na ul.Dwornej numeru nie znam
|
|
ja bym chciał zobaczyć tych panów http://www.youtube.com/watch?v=vesN6OwXzWs
|
|
to będzie Twoje nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
|
Autor: szczebiotka (---.w92-128.abo.wanadoo.fr) Data: 15-03-11 16:14 Autor: nie.dotyczy (---.adsl.inetia.pl) Data: 15-03-11 15:41 Tak z ciekawości zerknąłem na sprawozdanie finansowe fundacji za 2009 (za 2010 jeszcze nie ma?) i znalazłem potwierdzenie. W dotacjach od firm i instytucji jest zapisany blisko milion. Można przypuszczać, że występuje tu konflikt interesów i Balcerowicz nie powinien wypowiadać się w imieniu swoich sponsorów. http://www.for.org.pl/upload/File/sprawozdania/Sprawozdanie_finansowe_2009.pdf duzo pieniazkow:)
|
|
służebnosc to chyba jest cos innego niz dozywocie...
|
|
To jest żałosne :/ A ty pewnie ten nagrywający...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |