Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
są już nieoficjalne wyniki :) |
Jolcia dobrze ujęła dwoma zdaniami to o czym ja się tak rozpisałem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: są już nieoficjalne wyniki :) |
Mnie wkurza to ze poza terenem zabudowanym, taki z L jedzie srodkiem drogi i nie zjedzie tym ktorzy chca go wyprzedzic. Wkurzaja mnie kierowcy, ktorzy rondo objezdzaja zewnetrznym pasem - zgroza. rudy błazen z druhem
|
|
Robson, żeby umieć jeździć 95 km/h, trzeba też umieć jeździć 40 km/h. Zresztą zobacz jak jeżdżą małolaty. G..no umieją, więc jeżdżą 120 km/h i zwalniają przy fotoradarach - twardziele :) Ostatnio jak jeden taki typ skręcał z Al. Legionów w Przykoszarową (w lewo) to myślałem, że rozp..ieprzy i siebie i wszystkich po drodze. Ale skąd miał wiedzieć, że w zakręt nie wjeżdża się 70 km/h? On myśli, że umie jeździć szybko bo się naoglądał pirackich filmików i mama dała na samochodzik. I tyle. Prawko od 21 lat i pierwszy rok z dorosłym kierowcą u boku. Pozdro.
|
|
Robson - chyba nie wiesz o czym mówisz .... Czlowiek który po raz drugi czy trzeci siedzi za kierownicą jest stremowany, żeby nie użyć określenia zestresowany samym faktem, że jest uczestnikiem ruchu..... Ty każesz mu odrazu jechac 50 km/h ? Przypadki ludzi, którzy mieli wcześniej (przed przystąpieniem do kursu) do czynienia z "kółkiem", których drażni "ostrożne" jeżdżenie stanowią ułamek procentu wszystkich kursantów rudy błazen z druhem
|
|
adamus spisałeś nr rejestracyjny tego auta? Zadzwoniłeś na policję? Jeśli policja cywilnym mondeo by go ponagrywała, później dała obejżeć film, UKARAŁA dla przykładu, a może nawet zabrała na jakiś czas prawo jazdy, zadzwoniła do rodziców, albo właściciela auta, to by się to prawdopodobnie nie powtórzyło. Do kogo masz pretensję. Lubisz wolną jazdę? Jedź tam gdzie nikt nie jeździ, nie blokuj ruchu i doskonal swoją technikę jazdy z prędkością 2 - 6 km/h i nie denerwuj ludzi. A jak nie masz po co jechać to nie jedź. Siedź w domu albo idź na spacer. A może jesteś jednym z tych co to jeźdzą w kapeluszach starym, zdezelowanym, prykającym Fiatem 125p albo rozsypującym się kompresorem (Fiat 126p)??? Jestem kierowcą samochodu osobowego od wielu lat, od jakiegoś czasu jeżdzę "dużym", czyli ciężarowym z przyczepą i widziałem niejedno. Nie spowodowałem nigdy kolizji ani wypadku, za co dziękuję Bogu. Jeżdzę czasami szybko, jeśli warunki na to pozwalają, ale jeśli nie to umiem jeździć i wolno. Trzeba trochę chęci i wyobraźni.
|
|
Muzyka to jedno słowinctwo drugie... Markac :) don-key
|
|
Stokrotka jakoś wygląda ale w sumie jest mała. Łomży brakuje wielkopowierzchniowego sklepu z prawdziwego zdarzenia. Ale dopóki cwaniaczki zwani łomżyńskimi kupcami protestują w obronie swoich wypchanych portfeli (bo pracownikom to płacą minimalną pensję) cywilizacja do tego miasta nie zawita... Najlepsze jest to że sami robią zakupy w Makro i innych hipermarketach w Warszawie i Białymstoku.
|
|
"zakochana jola -:)" Nie martw się Jolu, to przejdzie :D ___POLAK___TO___JA___
|
|
No z tym taniej to bym sie kłocił,ale jest sklep, nikogo szlag nie trafił ,a ja dalej po chleb latam do mojego sklepiku i wszyscy sa zadowoleni
|
|
Czy ktos moze orientuje sie jakie sa obwarowania prawne zalozenia pchlego targu, spotkania by odbywaly sie raz na 2 tygodnie. Jak prawnie to mozna rozwiazac?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |