piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
LPR=UPR na kogo głosować do senatu?

a gdzie jest to intercosmetics??:)))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: LPR=UPR na kogo głosować do senatu?

wypie***laj i nie wracaj

polecam salon nicole na polowej, pani Ela jest bardzo profesjonalna, wedlug mnie jest najlepsza w lomzy ;) wiem co mowie, bo bylam juz w nie jednym salonie....

to wszystko sie chowa w stosunku do yam caffe - polecam serdecznie , moze obsloga nie za szybka ale jedzenie pycha !!!!!! polecam goloneczke pieczona ,,,,, YAM jest przy STATOIL ........

Jak pizza to tylko Pizzeria "D'Angelo" na Mazowieciej, w żadnym razie nie 4 Pory Roku. Baranowski robi wrażenie, chociaż piłem tam tylko piwo, więc o jedzeniu się nie wypowiadam ;D Jeśli chodzi o żarcie, to dalej uważam, że najlepsze robią na dworcu PKS w odnowionym Grill Barze ;P

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

snap to nie impreza masowa wiec frekwencja jak na festyn pariafialny wystarczajaca

W Matysiakach sporo się zmieniło w porównaniu do tego, co pamiętam sprzed paru lat. W Yamie polecam placek po cygańsku (czasem dodatkową atrakcją jest możliwość jego spożycia w towarzystwie niejakiego Generała), naprawdę pycha, z tym, że ostatnio pogorszył się sos czosnkowy, podawany do potrawy. Jednak najlepszy takowy placek podawany jest w Skarpie. Niezła quasi-grecczyzna podawana jest w Zorbie przy przejeździe kolejowym

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

A jak jesteśmy przy drodze do Śniadowa, to mi się skojarzyło, że ładnych kilka lat temu, bliżej Ostrowi, był przy drodze bar DREWUTNIA, wyglądem zewnętrznym istotnie przypominającym przybytek, od którego wziął nazwę. Jakoś nigdy nie miałem odwagi, by tam zjeść...

1 sierpnia nad ranem, okazało się, że skończył się w domu (mea culpa) pewien artykuł farmaceutyczny, który powinienem podać mojej babci rano, a którego nie mogłem kupić w NORMALNYCH godzinach działania aptek, gdyż wszystkie zaczynają pracę od 8, o której to godzinie ja również zaczynam swoją pracę. A że akurat spóźnić się dziś nie mogłem, zaś nikt oprócz mnie nie mógł tego załatwić, więc została mi tzw. apteka dyżurująca. W aptece Małachowskiego 5, gdzie najpierw zawiodły mnie moje kończyny dolne, na rozpisce obejmującej cały rok, dowiedziałem się, że dyżur ma apteka Bema 3a. Ucieszony, że w sumie nie tak daleko, powłócząc nogami, przemieściłem się pod wskazany adres. A jako że po drodze minąłem aptekę Bema 33, tam postanowiłem się upewnić co do wskazanego adresu. I przeczytałem to samo: dyżur - apteka Bema 3a. Utwierdzony w swojej wiedzy stanąłem przed rzeczoną apteką, zamkniętą na przysłowiowe 4 spusty. W oknie stało jakieś plastikowe ustrojstwo, informujące mnie, że "dyżur w dniu dzisiejszym pełni apteka Legionów 7a".

Wojewódzki Inspektorat Inspekcji Farmaceutycznej + Izba Aptekarska zajęły się ostatnio aptekami w Łomży, grożąc sankcjami Aptece na Dwornej, która wyszła przed szereg w walce o klienta (mniejsza o to, czy zgodnie z prawem, czy nie). Może jednak bardziej powinny się zająć burdelem informacyjnym, panującym na ich terenie? W moim przypadku nie chodziło o jakiś specyfik, którego niepodanie mogłoby zagrozić zdrowiu lub życiu (były to zwykłe pieluchomajtki), jednak czas podjąć kroki, by zlikwidowac tę dezinformację, panującą w naszych aptekach.

Ciekaw jestem, czy ktoś jeszcze spotkał się z podobnym przypadkiem? (Nadmieniam, że dzisiaj zadzwoniłem do łomżyńskiej delegatury WIIF i zgłosiłem ten problem pani, która obiecała zająć się tą sprawą).

Bravo , tak trzymać , rośnie nam szeryf w miescie

wita
pracuje w laboratorium kryminalistycznym i badamy liczniki pod katem nielegalnego poboru energii elektrycznej- zastosowanie zewnetrznego pola magnetycznego m.in. magnesu neodymowego. Badania takie nie sa drogie i badamy na dzien dzisiejszy liczniki jednofazowe ale w niedalekiej przyszlosci bedziemy badali liczniki wodne i liczniki trojfazowe.
Badania takie nie sa wcale drogie, a ekspertyzy licznikow wykonuja biegli sadowi wiec nie ma pratkycznie w 99,99999% pomylek. Badania zlecaja nam zaklady energetyczne.
Moge napisac tylko jedno. Licznik poddany dzialaniu magnesem neodymowym na zawsze traci swe wlasciwosci. I nie ma mozliwosci namagnesowania go spowrotem do poprzedniego stanu, nie ma mozliwosci rowniez wymiany czesci na nowe... bo trzeba wiedziec co wymienic w srodku a to wiaze sie z uszkodzeniem plomb legalizacyjnych na liczniku :)
slyszalem rowniez ze ludzie mowia, ze tam nic sie nie moze namagnesowac bo tarcza jest aluminiowa... zgadza sie tarcza jest aluminiowa, ale jest jescze magnes staly, choragiewka, bocznik i jezyczek. To sie bardzo latwo rozmagnesowuje (traci wlasciwosci) i nic sie nie da pozniej zrobic. Jezeli zalozyles juz magnes to lepiej sciagnij go jak najszybciej, moze jeszcze zdazysz. Licznik zachowuje swoje parametry jezeli nie jest poddany polu neodymowego magnesu przez czas krotszy niz 12h. Potem licznik ma juz nieodwracalne zmiany. Pamietaj ze 12H to jest rowniez 12 dni x 1h!!! albo 24 dni razy 0,5h... czyi i tak na maksa zaoszczedzisz 12h w ktorych kradniesz, a po tych 12h sie juz z rozumem nie polapiesz jak dostaniesz rachunek za energie z zakladu. Jesli bedziesz mial watpliwosci ze to nie ty zuzyles ten prad licznik trafi do badania, a po badaniu wiesz chyba co dalej... opinia bieglego sadowego sprawa w sadzie, odszkodowanie dla zakladu energetycznego i koszta sadowe.
ludzie nie oplaca sie. Zaklady wysla napewno licznik do nas, bo za badanie zaplaca 1/10 waszej kary :)

siemka!!!!ja ci doradze gdzie jest najlepiej piekna sala jest w MOTELU FADOM na ul.Wojska Polskiego 177.Jest tam bardzo duza sala i na dodatek jest bardzo nowa!!!Bylem ostatnio na weselu i jetem bardzo zadowolony!!!1Jedzenie bylo super !! a gddy pozniej sie spytalem mlodej czy drogo placili to powiedzieli ze bardzo tanio!!!!!a wiec POLECAM!!!!

Tak. To piękne skrzyżowania. Piękne światła. TYLKO CZEMU TAK DŁUGO??? Przecież można pewne rzeczy zrobić wieczorem i w nocy, kiedy jest mniejszy ruch.

No ale ja sprawdziłem w dwóch źródłach! W dwóch różnych aptekach, nawet nie z tej samej sieci aptekarskiej. Ale fakt - dezinformacja w Polsce jest podstawą istnienia państwa...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org