poniedziałek, 20 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sasinowski - będzie wymagało nowe funkcjonowanie MPWiK na nowych zasadach troszeczkę.

witam kupiłem dziś węgiel od chłopaków ze śląska. miało byc 3 tony a była tona. zapłaciłem 1800zł za chłam. ostrzegam innych. oni jeżdżą zieloną reno magnum nr rej SB....C. dokładnie nie pamiętam . uważajcie ich nr tel jest w ogłoszeniach początek 531... ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sasinowski - będzie wymagało nowe funkcjonowanie MPWiK na nowych zasadach troszeczkę.

http://chomikuj.pl/Amoorth/Galeria/aniol-dobra-i-zla,200401747.jpg

Przecież tutaj masz ten obraz :)

Re: Sasinowski - będzie wymagało nowe funkcjonowanie MPWiK na nowych zasadach troszeczkę.

Art. 18. 1. Kierujący pojazdem, zbliżając się do oznaczonego przystanku autobusowego (trolejbusowego) na obszarze zabudowanym, jest obowiązany zmniejszyć prędkość, a w razie potrzeby zatrzymać się, aby umożliwić kierującemu autobusem (trolejbusem) włączenie się do ruchu, jeżeli kierujący takim pojazdem sygnalizuje kierunkowskazem zamiar zmiany pasa ruchu lub wjechania z zatoki na jezdnię.

Zmasowany atak gabinety COSMEO na forum 4lomza

Jeśli ktoś tu kogoś krzywdzi, to najwyżej telewizja, która przegina przedstawiając kobiecinę uciekającą przed wrednym mężem do koleżanek czy wręcz nocującą na klatkach schodowych. Zamiast udać się do matki mieszkającej po sąsiedzku w M4.
A poza tym duuuuuuuużo więcej niepochlebnych opinii na ten temat można poczytać sobie na forum strony internetowej uwaga.tvn.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org