poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Speech wyslannik speedu?

jebać sebe19 to jakiś pedał zajebany

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Speech wyslannik speedu?

wiem że błędy ale jak kur*a mi na czerwono to się podświetla i poprawia na błędy no zrozumcie mnie kur*a to nie moja wina

Jakiej marki jrst ta limuzyna? Może się dogadamy.

Prosze bardzo:
http://cobra.tomazipaintball.com/
http://tomazipaintball.com/

Sprzedam prezentacje maturalna "językowe środki perswazji w reklamie. Radio tv prasa"
-bibliografia
-plan ramowy
-nagrania reklam
-tekst pracy

sama za tą pracę zdobyłam 20/20 pkt.

e-mail: sunsolar@wp.pl

Głosujemy na miasto ŁOMŻA, ciekawiej będzie grać w monopol, i nie pozwólmy żeby Białystok i Suwałki nas wyprzedziły, a i Augustów nam po piętach depcze:)

Treść jest ukryta

I tu się z kolegą zgodzę.!!!!!!!!!!!Jeszcze parę lat wstecz to firma stawiała na jakość okien.Niestety teraz to idzie na ilość a jakość montażu i wykonania usługi to masakra.Jestem ciekaw czy sami właściciele mają też okna od siebie???Osobiście stawiam na okna z Jedwabnego.Trochę drożej ale problemu z nimi nie ma.

a u nas sa z Domela i jest wszystko ok.
tak jak ktos napisal-wszystko zalezy od montazu-jesli to bedzie zle wykonane ,to niestety beda wychodzily "kwiatki".

a to ze woda sie skrapla-poczytajcie sobie troche na ten temat-to ma zwiazek z roznica temperatur-wewnatrz i na zewnatrz.

ja osobiscie uwazam ze okna sa dobre-moze mialam po prostu szczescie i trafili sie dobrzy monterzy.

Przecież montaż jest podstawą i jeśli zamawiam okna to nie muszę wiedzieć jak się je montuje .Płacąc, liczę na to że robią to fahowcy i wiedzą co robią a tu widocznie tak nie jest. .Dobra firma powinna mieć dobrą ekipę montażową a nie partaczy.

Treść jest ukryta

kur** juz były na to tematy Buceee

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org