Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Speech wyslannik speedu? |
jebać sebe19 to jakiś pedał zajebany
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Speech wyslannik speedu? |
wiem że błędy ale jak kur*a mi na czerwono to się podświetla i poprawia na błędy no zrozumcie mnie kur*a to nie moja wina
|
|
Jakiej marki jrst ta limuzyna? Może się dogadamy.
|
|
Prosze bardzo: http://cobra.tomazipaintball.com/ http://tomazipaintball.com/
|
|
Sprzedam prezentacje maturalna "językowe środki perswazji w reklamie. Radio tv prasa" -bibliografia -plan ramowy -nagrania reklam -tekst pracy sama za tą pracę zdobyłam 20/20 pkt. e-mail: sunsolar@wp.pl
|
|
Głosujemy na miasto ŁOMŻA, ciekawiej będzie grać w monopol, i nie pozwólmy żeby Białystok i Suwałki nas wyprzedziły, a i Augustów nam po piętach depcze:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
I tu się z kolegą zgodzę.!!!!!!!!!!!Jeszcze parę lat wstecz to firma stawiała na jakość okien.Niestety teraz to idzie na ilość a jakość montażu i wykonania usługi to masakra.Jestem ciekaw czy sami właściciele mają też okna od siebie???Osobiście stawiam na okna z Jedwabnego.Trochę drożej ale problemu z nimi nie ma.
|
|
a u nas sa z Domela i jest wszystko ok. tak jak ktos napisal-wszystko zalezy od montazu-jesli to bedzie zle wykonane ,to niestety beda wychodzily "kwiatki". a to ze woda sie skrapla-poczytajcie sobie troche na ten temat-to ma zwiazek z roznica temperatur-wewnatrz i na zewnatrz. ja osobiscie uwazam ze okna sa dobre-moze mialam po prostu szczescie i trafili sie dobrzy monterzy.
|
|
Przecież montaż jest podstawą i jeśli zamawiam okna to nie muszę wiedzieć jak się je montuje .Płacąc, liczę na to że robią to fahowcy i wiedzą co robią a tu widocznie tak nie jest. .Dobra firma powinna mieć dobrą ekipę montażową a nie partaczy.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kur** juz były na to tematy Buceee
|