poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
że też portal 4lomza daje sobie pluć w twarz przez nijakiego Marka M.

Nie napisano...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: że też portal 4lomza daje sobie pluć w twarz przez nijakiego Marka M.

witam we wtorek 22 lutego zgubiłem talice rejstracyjną o nr. BL 14041 znalazce proszę o kontakt pod telefonem 500312483

Ale żeby takie rzeczy o miedze;]

ale to chyba facet powinien zapraszac a nie pisac " CZEKAM AZ MNIE ZAPROSISZ"
kobieta szuka meza lub pracy - to zrozumiale.. latwiej jest byc przykladna matka, zona jak sie nie ma obowiazkow zawodowych tylko czeka na meza, ktory niezle zarabiia, nie bbrak niczego w lodowce, podaje mu obiad na czas..
albo latwo jak ma sie prace lekka, przyjemna, jak kazdy czlowieka ceni w pracy , kiedy z powodu macierzynstwa nie wyrzuca z pracy - ale malo osob tak ma, trzeba miec "chody" , byc dzieckiem kacyka lokalnego.
a jak kobieta pracuje - inaczej jest, inny podział obowiazkow - bo i ona i on zarabia, wiec oboje musza brac udzial w obowiazkach domowych
a czasem jest i tak, ze kobieta bierze sobie meza, lub konkubina - a on siedzi w domu , nie pracuje, grosza nie przyniesie ani obiadu nie zrobi. a jeszcze dziecku kanapke zabierze.
a czasem jest tak, ze kobieta ma dom, ustawionych rodzicow , niezla prace od szkoly sredniej (czesto rodzice w znalezieniu :zatrudnienia" pomoga i jescze bezrobotnego ziecia moga dzies w robocie ulokowac) i wtedy do takiej panienki duuuzo adoratorow - mimo, ze ona malo urodziwa.. ale przy niej miska gotowa.
jak sie ma niezly posag latwiej o meza , wielu chlopcow sie kreci wokol ... a ona mowi " inne kolezanki nie sa tak czesto na studniowke zapraszane przez starszych chlopakow jak ja" ale dziewcze nie pomysli, ze to dlatego, ze pochodzi z rodziny, ktora wiele moze, ktora kazdy chce znac.-
rodzice bogatej panienki zwykle sa czujni - i wiedza, czemu ziec sie do slubu spieszy - i zwykle wiele lat mija, zanim pozwola mu sie zameldowac w mieszkaniu kupionym corce.. musza go sprawdzic, czy grzeczny.

ale za to jak sie posagu nie ma, a znajdzie sie meza , co ma wytrwalosc wspolnie sie dorabiac - to sukces, ktory rzadko sie trafia.
bo wiekszosc facetow to jednak amatorzy pojscia na "gotowe" - mieszkaja w mieszkaniu zony, jezdza jej samochodem, i udaja wielka milosc, wiernosc i przywiazanie.
czesto dziewczyny bardzo malo urodziwe z bogatych domow maja przystojnych mezow - i kazdy patrzy "co on w niej widzi" , bo chlop jak dąb, a zona malo atrakcyjna przy nim i nie pasujaca wygladem.
a maz mowi - "ona ma dobry charakter i dlatego bardzo ja kocham"
a moze i nie udaja bo z drugiej strony "jak tego wszystkiego nie kochac":
bogata kobieta nie ma sie co chwalic, ze ma przystojnego meza - ona czesto go kupuje. w dodatku za pieniadze rodzicow.
a tak naprawde - wiekszosc kjobiet ma bardzo dobry charakter - ale wiadomo
łatwiej byc miłym, usmiechac sie, nie kląć - gdy nie dreczy brak pracy, gdy zawodowo jest sie pewnym siebie, gdy ma sie bliskich - ktorzy pomagaja.
dlatego tym wiekszy sukces matrymonialny kobiety nie bogatej, zdanej sama na siebie, malo zamoznej - co ma takiego, co sie wspolnie chce dorobić. mezczyzne odpowiedzialnego, zaradnego - mezczyzne w pelni slowa znaczeniu,
i takiego faceta zycze osobie poszukujacej...

o mechaniak chodzi BQ?

raczej psiakowi

poproszę maila i ja mogęgo odebrać. Zbieram właśnie takie urządzenia. Proszę o kontakt.

paplik proste „zasady” w życiu ma:

nie czyni innym żydom, tego co czyni gojom...

może wiecie gdzie w Łomży dostanę naklejki na ścianę
dziękuję

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

ja mam porownanie. bo mieszkalam w w lomzy i w ostrolece. kiedys ktos napisal ze ostroleka powinna byc dzielnica lomzy.bo w lomzy jest wiecje zabytkow. ja raczej mowie ze na odwrot. to lomza powinna byc dzielnica a ostroleka miastem. tak w lomzy wszystko stoi w miejscu. Boze jaki tu syf. pelno smieci. w ostrolece tego nie ma az na taka skale. nastepne nie ma sklepu nocnego 24 h w calej lomzy. a w ostrolece jest i to kilka. po drugie nie jezdza nocne autobusy. a w ostrolece tak. w autobusie nie mozna kupic biletu jednorazowago za to w ostrolece jest nawet juz kasa w autobusach i bilet drukuje kierowca. oczywiscie sa bilety tez jednorazowe. nastepne to kioski czynne do 18. aha i patrze ze pelno kioskow polikwidowanych stoi. a w ostrolece kioski do 20 i jest ich pelno. w kazdym razie nie ma zadnych udogodnien dle mieszkancow. o nas sie wogle nie mysli. bo lomza to miasto bogaczy prawda?? jak nie ma czym do domu wrocic po 24 to taxi sie zamawia. a co stac nas.

5 zl za 1 kg

mój e-mail rusel87@o2.pl

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

w niedzielę po mszy zadzwoń. Teraz mają wolne.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org