Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaki final referendum w MPWiK . |
hahaha człowieku <inspektorka> weź się za pracę i nie narzekaj ciesz sie że taką masz a nie tylko na forum siedzisz pie.....olisz głupoty, i oczerniasz porządnych ludzi, jak chcesz to u mnie na wiosnę trzeba w oborzę porządek zrobić - chętnie przyjmę Moja oferta: wynagrodzenie miesięczne 2000zł jak ciebie to zainteresuje to pisz: kolorado1234567@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaki final referendum w MPWiK . |
Zgadzam sie z Fazzim smierc to nie wyjscie z sytuacji,jestem wiec przeciwny takim rozwiazaniom.Oczywiscie dewianci i zwyrodnialcy powinni pozostac w izolacji do konca zycia.Sama swiadomosc ze nie zobaczy juz nieba bez krat(no moze na spacerze) ;) jest juz dla nich takim kopem ze slabsi psychicznie sami funduja sobie smierc. Sady i policja z prokuratura nie zawsze maja racje zwlaszcza ci drudzy.Mimo ze jestesmy panstwem prawa bledy sa na porzadku dziennym.Czlowiek nie jest nieomylny i napewno nioejedna osoba przebywa w wiezieniach nieslusznie.A co jak zginie nieslusznie???
|
|
Re: Jaki final referendum w MPWiK . |
po zatym moja inteligencje i wyksztalcenie ocenia i weryfikuje zycie orac pracodawca ktory placi mi bardzo godziwe wynagrodzenie :) kady ma jakies cele i priorytety jestes inetligenty to wykorzystaj ja madrze bo w zyciu po 1 liczy sie papier potem przechodzi to w weryfikacje mozliwosci wiedzy i praktyki.... jesli pracodawca szuka na rynku technologa to mimo iz jestes inetligenty i bys poradzil sobie z zadaniami jesli nie masz wyksztalcenia ktore ustalil pracodawca za MIN np wyzsze to od razu jestes odsuwany za jego brak czyli jesli obok ciebie bedzie stal takze inteligenty ale z wyksztaleceniem to on jest wyzej na piedestale niz Ty takie sa prawa natury :) bierz zycie w swoje rece i nie powielaj schematow na wiekszac sterowanych glabow .... a co do fazziego kolego natknalem sie na post z ktorego mozna wnioskowac iz dostales sie na policjanta....a wiec musiales przejsc testy psychologincze z tego co mi wiadomo...z takimi wypowiedziami jakie tu piszesz bym uwazal na twoim miejscu bo smierdza one rasizmem checia wyzycia i katowania sie nad ludzmi takie psycho wypowiedzi moga sugerowac ze z latwoscia uzylbys palki lub broni palnej a takie typu sklonnosci kandydata od razu dyskwalifikuja wiec na moje oko wystarczy ze ktos z "up[rzejmy" przedstawi wydrukowane twoje posty np. w prokuraturze lub bieglego psychologa latwo mozan by Cie pozbawic z przywileju 15 lat emerytury ............................
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |