Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie chcą brać nagrody z rąk Dudusia |
ani starażnik ani wykształciuch jakbyś dokładnie czytał to zrozumiałbyś że odnoszę się do całokształtu wypowiedzi które poprostu mijają się z rzeczywistością i tyle i nie sprecyzowałęm że nie tylko w tym poście.... rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie chcą brać nagrody z rąk Dudusia |
A mam pytanie, 4 razy w tygodniu i chodzisz jak chcesz? Tzn. w te dni, które Ci odpowiadają?
|
|
Trzeba było się uczyć ;)
|
|
Kolego nester żeby gaz to było coś dobrego dla samochodu to zapewne niemcy też by jezdzili na gazie.Ty masz napewno silnik ECOTEC a,on nie przepada za LPG,bedziesz musiał częściej sprawdzać poziom oleju,i może pojawić się klekotanie w silniku.Ale nie masz się co martwić bo to standart w oplu.Zakładaj sekwencję i jeżdzij. Dawno nie słyszałem takiej bajki. Mam kolegę, co prawie 60 tyś na gazie zrobił, jeździ na wysokich obrotach i cieszy się z założenia instalacji. Ale fakt, że jak się uda. Mam znajomego, co założył jakąś tanią instalację. Strzela, prycha, beznadzieja. Ale za to oszczędził na instalacji.
|
|
Świetnie ? Było Zaje**ście. 2 godziny ciągłego śmiechu. Policzki jeszcze bolą, ale nic nie przebije Mariolki. Były pączki i salaterka chipsów. Kto nie był niech żałuje.
|
|
napisałem na gg :)
|
|
Jak w temacie :) Znajdzie się jakas chętna ??????
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=sVBu5ou9n90
|
|
Nie tylko Ty… ;) Ma zowsze Łomża
|