Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy ta diagnoza jest słuszna:Tomasz Wróblewski: Brexit to dopiero początek |
blisko masz ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy ta diagnoza jest słuszna:Tomasz Wróblewski: Brexit to dopiero początek |
dokladnie tak w ubieglym roku wrocilem z anglii gdzie tez pracowalem jako kierowca w wypozyczalni samochodow dostarczalem samochody do klientow bardzo dobrze zarabialem a kolega ktory ze mna tam pojechal byl po studiach wyzszych anglistyka czy jakos tak i czyscil samochody ktore odbieralem od klientow i zarabial o polowe mniej niz ja.za granica nie liczy sie wyksztalcenie tylko doswiadczenie i zauwazylem ze w polsce juz tez to wchodzi w zycie. ---
|
|
Re: Czy ta diagnoza jest słuszna:Tomasz Wróblewski: Brexit to dopiero początek |
Ale moja żonusia juz mnie porzuciła :):) Możesz śmiało skrobać :):):):)
|
|
No i poszedł do innej...faceci to świnie;-(
|
|
to są aż 3?
|
|
smacznego!!
|
|
ja tam nic nic do nich nie mam tylko naprawdę trochę przesadzają po naszych ulicach panoszo się jak po swoich ziemiankach! NIE RAZ MI JUŻ PRAWIE POD AUTO NA PASACH WSKOCZYŁ I TO JESZCZE BULWERSIA STRASZNA!
|
|
Płacisz za dokument, nie zapłacisz nie dostaniesz- proste. Poza tym stosuj się do rad ze swojego profilu i sprawdź w googlach ile kosztuje odbiór prawka, w całej Polsce jest ta sama opłata administracyjna.
|
|
Autor: Omania (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 17-02-11 21:42 To nie kłótnie tylko dyskusje. A później rękoczyny !!
|
|
Źródło: Ambasada Republiki Białoruś w Rzeczypospolitej Polskiej / 2010-01-07, 11:18 Cena wiz dla innych obywateli Polski wynosi (w euro)*: 1. Tranzytowa jednokrotna 10 dwukrotna 15 grupowa jednokrotna 10 grupowa dwukrotna 18 wielokrotna 35 2. Krótkoterminowa jednokrotna 25 dwukrotna 35 grupowa jednokrotna 10 grupowa dwukrotna 18 wielokrotna 60 3. Długoterminowa wielokrotna 150 * Wizy ekspresowe (wniosek rozpatruje się w ciągu 48 godzin) kosztują o 25 euro więcej (bez względu na typ wizy).
|
|
Przekalkuluj jeszcze raz czy Ci się to opłaci. Jak już chcesz tankować na wschodzie to lepiej wybierz Ukrainę, tam przynajmniej wiz nie trzeba(narazie)
|
|
tylko mandaty wek księżniczko !
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |