Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie do PO i do Pana Głaza |
czy ten autobus o 6.10 to jest? czy go nie ma, bo w rozkladach na necie to go różnie podają... i czy ma zniżkę studencką?? plisss pomóżcie i odpowiedźcie:))) pozdro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie do PO i do Pana Głaza |
Ja tez by mardzo chciala oddać krew ale niestety nie moge ;/ bo chyba mam nie odpowiednia wage...a czekoladke tez bym sobie chetnie zjadla hihih
|
|
Fajnie Ci brązowy, ale ja wolę alabastrową biel. A ja niestety jeszcze w Krakowie, ale już niedługo, bo jutro pierwszy dzień urlopu pełnego. No może z małą przerwą na egzamin ( Kazik trzymaj kciuki 26 żebym się nie wygłupiła). Na szczęście to tylko jeden dzień, a potem nabijam kilometry. Albo będę sprzątać po remoncie, ale w ten sposób też można nabijać kilometry: z góry na dół. POzdrówko.A.
|
|
Połączenia na trasie : ŁOMŻA - GDAŃSK Opisy oznaczeń kursów zobaczysz po ich wskazaniu Odjazd Przyjazd Oznaczenia Relacja 6:10 12:55 D L P ŁOMŻA - GDAŃSK przez OSTRÓDA, OLSZTYN 7:30 15:07 U P BIAŁYSTOK - GDAŃSK przez ŁOMŻA, ORNETA RYNEK 7:30 15:09 U P BIAŁYSTOK - GDAŃSK przez DOBRE MIASTO RYNEK, OLSZTYN 21:25 4:07 U P BIAŁYSTOK - KOŁOBRZEG przez OSTROŁĘKA, GDYNIA P.DW./D.K. ŁOMŻA - GDAŃSK D.K. Opisy oznaczeń kursów zobaczysz po ich wskazaniu Odjazd Przyjazd Oznaczenia Relacja 7:30 15:05 U P BIAŁYSTOK - GDAŃSK przez DOBRE MIASTO RYNEK, OLSZTYN http://www.rozklady.com.pl/
|
|
Masz racje ;) punkt 1 / e) !!! SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: modernizacja układu komunikacyjnego miasta Łomży w ciągu drogi powiatowej - ul. Poznańska - etap II. 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: I. Przebudowa ul. Poznańskiej na odcinku 2687mb z przebudową skrzyżowania typu małe rondo z wykonaniem : 1.w zakresie robót drogowych: a)poszerzenia jezdni o powierzchni - 3 121 m2 b)wykonanie nawierzchni z mieszanek mineralno-bitumicznych SMA gr. 4 cm o powierzchni - 17460 m2 c)budowę chodników z kostki polbruk gr. 6 cm o powierzchni- 5 975,50 m2 d)budowę wjazdów z kostki polbruk gr. 8cm na podbudowie betonowej o powierzchni - 2241,50 m2 e)budowę ścieżki rowerowej z kostki polbruk gr. 8cm o powierzchni -1918 m2
|
|
Zgadzam się z przedmówcą prawie w pełni... :). A skąd wiesz, że nie lubisz?? Próbowałaś?? :)
|
|
Kefas nasze władze bendą walczyć z lodem tak samo jak teraz z śniegem w zime <lol> " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Ja tez juz plywalam, a przy okazji na festiwalu "Szanty w Gizycku" poszalalam. Polecam Mazury latem. Nigdzie nie ma takiego klimatu. "Na Mazury, Mazury, Mazury, Popływamy tą łajbą z tektury, Na Mazury, gdzie wiatr zimny wieje, Gdzie są ryby i grzyby, i knieje. Tam, gdzie fale nas bujają, Gdzie się ludzie opalają, Wschody słońca piękne są I komary w dupę tną. Gdzie przy ogniu gra muzyka I gorzała w gardłach znika, A Pan Leśniczy nie wiadomo skąd Woła do nas, do nas, do nas... ..."Paszła won!" <zaraza żeglarska!>"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |