Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak sądzicie doczeka się odpowiedzi? |
Czy możecie polecić mi jakiegoś sprawdzonego dermatologa? Bardzo mi zależy na na prawdę dobrym specjaliście.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak sądzicie doczeka się odpowiedzi? |
to jest produkt Generali... nie wiem tylko czy tak wspanialy jak zachwalaja sprzedajacy ;)
|
|
Jak ma sie firma? Opowiem Wam bo miałem "przyjemnośc" byc jednym z pracownikow. Zarabia sie na dziendobry 6zl/h (brutto) pomimo "atrakcyjnego" systemu prowizyjnego wyplaty wachaja sie w okolicach 1tys zl. Niby spoko bo tylko 6h dziennie itp ale przeciez w normalnej pracy mamy minimum krajowe+ubezpieczenie+skladki emerytalne. Chcesz miec ubezpieczenie? ok ale ubezpiecz sie sam a to oznacza -100zl od wyplaty? Warto? Chyba nie skoro normalny pracowdawca sam nas ubezpiecza. Pracownikow wiaze umowa o dzielo czyli nie posiadaja ubezpieczenia, nie ma zadnego pojscia na platny urlop chorobowy, bierzemy wolne i mamy poprostu dzien za jaki nam sie nie placi a potem z jeszcze problemy za mala frekwencje. W urzedzie pracy nie mozemy byc ubezpieczeni bo przeciez pracujemy :P i tym sposobem ani nie ma ubezpieczenia ani skladek emerytalnych ani pracy za dobre pieniadze. Pracownicy sa caly czas naciskani na podniesienie wydajnosci a pracuja na bazach danych gdzie klijencji byli juz "obdzwaniani" kilkukrotnie co skutkuje mala sprzedarza... ale kogo to obchodzi, nie mowiac juz o wiazankach jakie slyszy sie od goscia do ktorego "netia" dzwoni 10 raz w ciagu tygodnia. Na pierwszy rzut oka panuje mila przyjazna atmosfera ktora niestety jest tylko przykrywka do niemilej prawdy jaka panuje w firmie. Mozliwosc dostania umowy o prace to zart. Raz ze potrzeba do tego wynikow w sprzedarzy jakie malo kto potrafi osiagnac a dwa to ze kiedy juz dostaniemy tą upragniona umowe to czeka nas kolejny zawod. Urlop jest nieplatny a aby dostac nasza uprgniona minimalna krajowa, musimy miec i tak wielka sprzedarz. Mam nadzieje ze troszeczke przyblizylem obraz tej pieknej firmy i ze tych kilka zdan da do myslenia młodym osobom poszukujacym pracy. Pozdrawiam.
|
|
białystok, ul. Nowy świat, dr Wroński
|
|
znam gościa który robi taniej i dobrze nazywa się pan Waldemar
|
|
Donosiciele to najgorsze szuje, niejednego w oczy kole czyjes powodzenie, szczescie. Siedza takie nieroby w domu nic ze soba nie robia ani z wlasnym zyciem tylko zazdroszcza sasiadom, ze maja to czy tamto. Ale wlasna praca czy ktos komus borni wziac sie do roboty? Nie pochwalam pracy w szarej strefie ale jezeli kogos nie stac nawet z poczatku zeby od razu wybulic kase na otwarcie wlasnego biznesu i dorabia sobie bez szkod dla innych to nic mi do tego. Nie kazyd ma to szczescie, ze bogaty tatus z mamusia dali...nawet jasli ktos tak ma to tez nie ma powodu do zazdrosci i podkladania swin, bo przeciez kto komu broni wziac sie do roboty? Jezeli mam nowy samochod czy telewizor to mam to za swoje ciezko zarobione pieniadze przeciez nie wynioslam tych sprzetow sasiadowi z mieszkania...ale taki kraj, tacy ludzie, ze brat bratu oczy wydrapie
|
|
sexoholik śmieszne pytanie . takie prawo jaki prezydent !
|
|
czyli jazda figurowa kombajnem po lodzie-dobra szkola
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |