Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy panstwo moze oglosic bankructwo? |
a ja 21 gram oglądne dzisiaj !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy panstwo moze oglosic bankructwo? |
Nie zostawiłabym swoich dzieci w tym miejscu chyba żeby podrosły i zmieniły się na twarzy...:))
|
|
Szkoda, że to dzieci trzeba zabierac z miejsca, gdzie czuja się dobrze, a zostawiac tam szemrane towarzystwo, które pokazuje, ze Strzelnica jest "ich".
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ciekawe, czy wiem gdzie jest strzelnica... Hmm, wydaje mi się, że wiem...:)
|
|
A tam zaraz włazić, przychodzą mi na maila wszystkie odpowiedzi ;D Wracam do pracy ;]
|
|
Kiedys sam sie zglosiłem do Krwiodastwa. Zabrali porcję, dali czekolade i zaczely sie problemy. Okazało się, że mam za dużo jakiegoś alatu (to jakis enzym - wskazujacy na problemy z watroba) czy cos takiego. Porobilem przy okazji wszelkie badania - noo - prawie wszystkie ;)) i nic u mnie nie wykryto. a watrobę mam podobno zdrową. i tyle. Widocznie za tłusto jadłem. - to tez mogla byc przyczyna. W kazdym bądz razie przy trzeciej kontroli krwi powiedzieli mi bym dał sobie spokoj bo za duzo kosztuje ich sprawdzanie za kazdym razem mojej krwi. ot i tyle. Jestem krwiodawczym odpadem ;) :DDD, zostały mi jeszcze narzady wewnetrzne i zewnetrzne hahahahaha ;):D , ale z tym to zaczekam jeszcze pareeeee lat. Mogą sie jeszcze mi przydac pozdrawiam
|
|
Kefas a gdzie tego Adblock'a skopiować ? do jakiego pliku i jak go uruchomić ? bo nie używałem Firefoxa wiec nie wiem ja skopiowałem do pluingów ale nadal mam reklamy moze jakoś trzeba go włączyć ? podaj skazówki :)
|
|
koncert Edyty fajny, myślałem ze będzie gorzej, ale bardziej podobał mi się Stan Borys, jak zwykle pięknie wyglądały nasze dziewczyny pozdr dla pięknych lomżynianek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |