Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kandydaci do Sejmu |
"radio jest na pewno lepsze niz plus , ktory w kolko puszczal te same kawalki" Radio Eska robi dokładnie to samo! Przykład? Crazy fog?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kandydaci do Sejmu |
Parę metrów kwadratowych kostki brukowej nie kosztuje dużo, bez przesady.
|
|
odbiegne od tematu legionow i parkingu i zapytam czy mozecie mi podac telefon do autokomisu jakiego kolwiek i adres albo jakas strone gdzie znajde takie dane , bardzo bym prosil jakby ktos mogl bylbym wdzieczny dzieki z gory
|
|
Nuuuudy nuuuudy ciekawsze by było pozastanawianie sie nad długoscia zycia afrykanskich mrówek,lub dlaczego indianie z plemienia cherokee nie dostaja profitów od firmy JEEP.Dla mnie to oni w tym radio wogóle nie powinni nic mówic tylko grac muzyke,jak bede chciał se rozmówek posłuchac to se włacze TV na II rano i tam sa takie gadajace głowy przez cały rok
|
|
"ą i ę" Myślem, że decyzja o pójściu na Agrobiznes to dobra decyzja - znajdziesz tam wielu kolegów i bendziesz miała z nimi wspólny jenzyk. Z tego co usłyszałem od znajomego to PWSIiP w Łomży opłaciła wszystkie faktury wystawione przez wykonawców (minus zgodne z umowami zabezpieczenia gwarancyjne). Do tematu: Jasne, że lepiej by było gdyby w Łomży powstała filia Uniwesytetu Jagiellońskiego lub Oxfordu. Byłaby renoma od zaraz. Tak się nie stało. Mamy szkołę łomżyńską a nie np. paryską. Moim zdaniem łomżyńska szkoła stara się - to ważne - a na efekty poczekajumy min. 4 lata. Na rynku jest miejsce dla uczelni i prywatnych, i całkiem inne miejsce dla państwowych. One ze zobą z definicji nie konkurują bo są innemu klientowi dedykowane nawet jeśli mają identyczne kierunki nauczania (jak wyżej). Życzę sukcesów wszystkim łomżyńskim szkołom wyższym - tej państwoej także. P.S. Popierajmy co nasze !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Nie jesteśmy na Białorusi. Jak się komuś nie podoba Eska to przecież jest Radio Zet, RMF FM, PR 3, PR 1, PR 2. A jak za mało to na satelitce jest jeszcze więcej. NIKT CIE MARKAC NIE ZMUSZA DO SŁUCHANIA ESKI!!!
|
|
Czemu samochody z literką "L" na daszku jeżdzą po naszej mieścinie z zawrotną prędkością 25 - 30 km/h? Może ktoś zna odpowiedż. Byłbym wdzięczny.
|
|
Robson, trzymaj się tematu Okay? Pozdrawiam "ziomale" ;P
|
|
Jest taki wybor rozglosni w Lomzy ze chyba kazdy znajdzie cos dla siebie... nie krytykujcie
|
|
sorry, ale jezeli ciebie to mdli to nie musisz tego słuchać. Zawsze pozostaje coś takiego jak np "Radio Maryja". tam nie spotkasz nic ze slangu hip_hopowego, który ty uważasz za niesmaczny.
|
|
QRWA W RADIU MOZNA MÓWIC ZAJE..SCIE,A MNIE ZAJEB.OZA WYGWIAZDKOWALI.
|
|
Hehe, podstawowy błąd początkującego kierowcy to nieumiejętność jeżdżenia "powoli". jeździć szybko, to nie sztuka, to umie nawet 10 letnie dziecko, Pan w kapeluszu, dziadek i kobieta. Dopiero z doświadczeniem nabywa się umiejętności jeżdżenia z małą prędkością, z wyczuciem - jak to się mówi. I dlatego popieram, że nie uczą ich jeździć 95 km/h - to i tak będą mieli w związku z brakiem doświadczenia (brak wyczucia i dopasowania prędkości do warunków jazdy). Pozdro.
|
|
No to Kraków ma problem.....
|
|
Jak nie chcesz sie gimnastykowac to chinczyk marki chinczyk Łomza na wynos ,popros zeby ci duzo sosu naleli w kazda porcje to nie bedziesz widział co jesz,zawsze cos z tej porcij sie da wybrac ,dla jednego ryz dla drugiego mniesko,a dla jarosza warzywka ,Wszystko smakuje tak samo mniej wiecej po dwutygodniowym wikcie(wiem bo sprawdziłem nie raz)takze sie nie pokłocicie jak przyjedziecie wieksza paczka.Zeby sie dobrze rozsmakowac trzeba przeleciec(w sensie poprubowac)cała tablice,takze na pare dni bedziecie mieli jadłospis zapełniony. A tak powaznie to wszedzie dobre zarełko jest w knajpkach Łomzynskich,duzo sie poprawiło od ichniego czasu
|
|
do Keicam: Temat: "czy państwowa szkoła na poznańskiej upada" jest pytaniem, a nie stwierdzeniem. Uważam więc, że to nie jest gdybanie... Pozdrawiam
|
|
Coś tu się komuś pomyliło. To ja zadałem pytanie czy państwowa szkoła upada. I co teraz, sam mam na nie sobie odpowiedzieć? To czy miało by sens poruszanie tego na forum? Swoją drogą złej kondycji dużej firmy budowlanej nie można przyrównywać do złej kondycji uczelni bo tutaj są państwowe pieniążki a i biznes jakby troszkę inny, nieprawda? A wyciąganie jakiegoś lekarza z braku pomysłu i chęci napisania byle czego to popisówka dobra dla dzieci a chodzi przecież o dobro studentów (w tym mojej siostry, która publicznie obawia się zabierać głosu, bo zwyczaj jest taki, że nie pluje się w gniazdo, w którym się siedzi, nawet jeśli to gniazdo śmierdzi). Przez takie utorowanie tematu, tracę wiarę w sens poruszania tego w takim miejscu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |