Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
,,Nieskazitelna"twarz lecha :):) |
Odpowiedzialność karna grozi ale tylko tym którym coś udowodnią. Zeby udowodnić to trzeba najpierw kogoś złapać :):):) I tu jest problem. Lakiernika znajdziesz ale na własny koszt.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ,,Nieskazitelna"twarz lecha :):) |
a ja popieram ortodonta !
|
|
A ten "bejzbol" to jakis automat co sam bije? ;) No chyba, ze parkujesz i spisz w samochodzie ;) Bo jak nie, to skad bedziesz wiedzial, kto Ci auto porysowal? Poza tym, jesli za zniszczenie mienia grozi odpowiedzialnosc karna, to za wyslanie do ortopedy tym bardziej ;) A piszac powaznie, to szkoda, ze tylu jest ludzi ktorzy troszcza sie tylko i wylacznie o wlasny tylek... Dziwic sie, ze tyle narzekan, jakie to miasto zle... Starczy troche marnych opadow sniegu i mrozu, a juz z ludzi wylazi co w nich siedzi... Jeden odsniezy sobie, jak komus auto nie pali to pomoze... A drugi wjedzie komus na odsniezone, a jak go poprosic o pomoc z odpaleniem auta, to sie spieszy. No coz, zawsze jest szansa, ze sam bedzie kiedys szukal pomocy i trafi na takiego samego egoiste. Najgorsza jest tylko swiadomosc, ze naprawde tak niewiele potrzeba, zeby wszystkim zylo sie latwiej i przyjemniej.
|
|
Szanujmy swoje zdrowie . Patrzymy w - LEWO PRAWO I JESZCZE RAZ W LEWO - więcej rozumu kochani, kodeks nie wszyscy czytali a jak czytali to nie wszyscy pojeli o co chodzi. A kości blacharz nie wyklepie.
|
|
znajde lakiernika zaplace ... a ja dowodow za wiele nie potrzebuje ..... heheh ale szkoda gdybac co by bylo gdyby .... raczej nie odwaza sie podejsc nawet do mojego auta ... wiekszosc potrafi sie pomadrzyc na necie .... ale jak cos sie dzieje to glowa w druga strone i nic nie widac .... policjant w wawie zaryzykowal bo sie nie bal ... jak skonczyl ..... wiekszosc narzeka na holiganow na innych ... ale jak cos sie dzieje to nie podejdzie nie zwroci uwagi ..... wielcy hojracy beda samochody rysowac .... niech sprobują ..... niech zaryzykuje porysowac moje auto bo sie nie boji .....
|
|
czasami moc twojego bejzbola moze zostac wykorzystana przeciwko tobie.....:D i kiszka szerze mówiac to nie dotyczy mnie ten problem bo nie mam samochodu :P ale jak widze co sie dzieje to normalnie jedne słowo mi przychodzi do głowy "CHAOS" _M_L_ ty to chyba bardzo wykształcony człowiek jestes????i wogole masz fajnie ...nic nie musisz za wszystko płacisz ..... co by było gdzybys "musiał" sam cos zrobic????chyba nie dopuszczasz do siebie takiej mysli ze cos bys "musiał"???
|
|
A nasze kochane spółdzielnie dalej śpią!!!! Mają w d...e odśnieżanie!!!Kase co miesiąc biorą i nic sobie z tego nie robią.Najlepiej niech każdy sobie sam odśnieży parking,chodnik którym chodzi itp. ŻAŁOSNE
|
|
chyba nie tego dotyczy ten temat ..... czyli reasumujac ... ja odsnierzac nie bede ... jak ktos chce to mu nie bronie ... ale to jest miejsce publiczne i kazdy ma prawo tam ustac ..... sa od tego odpowiednie sluzby .... dzis wyreczmy spoldzielnie w odsniezaniu jutro wyreczmy smieciarzy w wywozeniu smieci za tydzien policje w szukaniu przestepcow a za miesiac okaze sie ze zadne sluzby nie sa nam potrzebne bo mozemy zrobic sobie to sami tylko po co mamy za to placic skoro mozemy zrobic sobie to sami ?? brak ci ruchu to idz sobie poodsnierzac ja wole isc na silke brak ci swierzego powietrza pomachaj lopata na podworku ja sobie otworze okno nie kazdy ma takie same potrzeby
|
|
Tylko tu nie chodzi o przyjezdnych w centrum Warszawy, tylko o ludzi, ktorzy parkowali np. 20 metrow dalej, blizej swojego bloku, a teraz nagle poczuli nieodparta chec zaparkowania wlasnie tutaj, bo tutaj ktos odsniezyl. I nie chodzi o sytuacje, gdy nie ma juz wolnych miesc, bo wiadomo ze wtedy sie parkuje, tylko o taka, gdzie ludzie dalej maja np. 5 wolnych miejsc, ale nie chce im sie odsniezyc, tylko wjada komus, kto sobie rano miejsce uprzatnal. "Ciemny ludu odsniezajacy"? Zabawne jak niektorzy potrafia sobie latwo znalezc usprawiedliwienie dla wlasnego lenistwa i braku kultury... Oczywiscie, to ten co odsnieza jest zly...
|
|
70 pln
|
|
jesli dzisiaj zostana przeprowadzone to jaki czas maja waznosc? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
^ ty mi w majtki nie zagladaj, pederasto. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Mogą być bezterminowo wydane, jeśli lekarz nie stwierdzi żadnych dolegliwości :)
|
|
Szkoda.
|
|
wiec idz do emiku i sprawdz Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nikt wiecej nie pisze wiec nie mam wyjscia.
|
|
iti **********
|
|
ej a w kółko graniaste to jak sie gra?
|
|
serwis zawsze powinien byc' platny , jezeli nie to jest niejakosciowo-darmowaty
|
|
Re: ,,Nieskazitelna\"twarz lecha :):) |
GDZIE PODZIALI SIĘ PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI? NO GDZIE?
|
|
matko jesteś taka tępa czy co a jak inaczej bym zobaczył te włosy gdybym nie miał głowy w wodzie?? proszę skończ bo pierdo*isz głupoty i sama wiesz ze to bzdury pozdrawiam :) a może tak Cie to boli ponieważ to akurat były twoje włoski nie wnikam skąd takę kępy Ci leco ale mogę się domyślać
|
|
95? to tylko kolego zostaje Ci zezłomowanie !i to Ty musisz za to zapłacić !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |