Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowy Prezydent Austrii |
strzelcow kurpiowskich
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowy Prezydent Austrii |
ja też heh ;p ale trzeba umawiać się na wzgs _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
JAK SIĘ OPIERDALA$Z TO CI NIE DADZĄ !!!!
|
|
podobno walo w dupe ale to nie jest pewne info tylko telefoniczne ---
|
|
w Jeleniej Gurze tanio i spolidnei
|
|
Do MR.Y Przykro mi, że w naszym mieście mieszka tyle wieśniaków takich jak Ty. Jeśli woń czekolady, malinowych kul do kąpieli i owocowych mydeł jest dla Ciebie smrodem to pewnie używasz gównianych perfum. Masz świetny gust. Sklep nie jest najtańszy z kilku powodów. Mały sklepik musi się utrzymać. W pobliżu są dwie drogerie, gdzie żel kosztuje 6 zł, a w mydlarni 13. Tyle, żę ten za 6 starcza na pięć umyć a ten za 13 na 30. Jeśli ktoś nie był i nie widział niech nie wydaje opinii. Zapraszam na stronę internetową www.staramydlarnia.pl tam proszę porównać jak bardzo różnią się ceny z łomżyńskiego sklepiku od cen produktów wystawionych w internecie.
|
|
Polecam http://www.studio-kreatywne.pl!! Miła i rzetelna współpraca! Młody kreatywny zespół, ciekawe pomysły dostosowane do indywidualnych potrzeb i wymysłów;) sama korzystałam , naprawdę jestem zadowolona!!!c
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=uFMPLEqAK6w
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
OSIEDLOWE AKCJE CO MOZESZ O NICH POWIEDZIEC ... paplik proste „zasady” w życiu ma: nie czyni innym żydom, tego co czyni gojom...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
TEMAT ZAKAZANY-PONO
|
|
TRADYCYJNIE WARTO POPYTAC W ZLOTYM SMOKU NIE ZASZKODZI A POMOC MOZE WIELE ROZBIEGANY WZROK KUCHARZA WIELE WYJASNI paplik proste „zasady” w życiu ma: nie czyni innym żydom, tego co czyni gojom...
|
|
NO IMPREZKI ROBIO NIEPOWIEM
|
|
TO BYL ZAMACH Pozdrawiam.
|