niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dobra zmiana - PKB Polski poniżej prognoz

prawda jest taka ze kazdy z was nie blyska niczym o nazwie poziom intelektualny, czas sie z tym pogodzić albo przemilczec forumowicze. Dla mnie wszyscy jestescie jasiami smietanami, tworzycie jedna zgana rodzine

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dobra zmiana - PKB Polski poniżej prognoz

A kim ty jestes profesorku pewnie zagubiona owieczka w sforze wilkow????
Prosze nie wybielaj sie twoje 624 posty stawiaja cie posrodku "intelektualistow forumowych" A jasio pewnie pokazal by ci prawde o sobie ale jeszcze do niej nie dorosles (intelektualnie)
Pozdro.

wladima napisał(a):

> W linku jest wykres WIG na przestrzeni 15 lat można sobie
> zobaczyć jak to jest z tym okresowym strzyżeniem.
> @brak nicka – „fachowcu” od analizy technicznej co ty
> byś doradził takiemu szaraczkowi jak ja?
>
> http://www.bankier.pl/inwestowanie/narzedzia/tech/index.html?from_form=yes&moreless=ndef&symbol=WIG20&draw_style=line&volume=yes&type=MAX&min=60&display=150&chart=&n=14&indicator=
>
> @Brak nicka – ty sprawdź kiedy na giełdzie było 15
> spółek, i kiedy ja zamknąłem rachunek wtedy sam sobie
> odpowiesz czy ja straciłem czy ja mogłem zarobić.
>

Autor: wladima (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 08-02-11 22:42

@dran- szacuneczek, za wykonanie dobrej roboty.
Moim zadnie, te wszystkie instytucje finansowe to jest jedna wielka”pijawka”na ciele ludzkości, wliczając w to giełdy, banki, etc...
Proszę zwrócić uwagę jak funkcjonuje giełda ( powiedzmy warszawska ), przecież to jest najnormalniejsza w świecie”piramida finansowa”, kiedy jest hossa?, wtedy jak inwestorzy chcą kupować akcje, czyli jak jest dopływ świeżej gotówki przez cały czas.
Jak wiadomo co jakiś czas, są takie spektakularne sprzedaże dobrych akcji po niskim kursie ( o czym mocno”niezależne”media strasznie się rozpisują ) , celem tego jest jak największa liczba”leszczy”zagonionych do sieci z której nie ma ucieczki.
Następnie ktoś w N.J, bądź w Londyńskim City, podejmuje decyzję o”strzyżeniu baranów”, i wycofuje z giełdy warszawskiej 50 miliardów $, w tym momencie zaczyna się paniczna wyprzedaż akcji, tylko jest mały problem dla”leszczy” bo nikt ich akcji nie chce kupić. Drobni inwestorzy z dnia na dzień widzą jak ich fortuna topnieje.
Następnie jak akcje osiągną dół,”inwestorzy” z N.J lub z Londyńskiego City spokojnie”inwestują” znów w warszawską giełdę 50 miliardów $, i cierpliwie czekają parę lat do następnego”strzyżenia baranów”.
I to się odbywa tak cyklicznie co parę lat

rozjasnia ci sie w glowce?

:( szukam i nic, powoli tracę nadzieję

a w necie można prowadzić poszukiwania kogoś?? Nie sądzę ale życzę powodzenia :)

Cudownie mi25. ja mysle ze nadaje sie pomimo mlodego wieku jestem po przejsciach w zwiazkach i mam torche doswiadoczenia. Raz to ja konczylem bliska znajomosc, raz odwortnie wiaodmo jak to jest ;) polecam swoja osobe gdyz przy mnie na pewno bys sie nie nudzila. Jestem zabawny, spontaniczny, wyrozumaily i zazwyczaj za nim cos zrobie przemysle pare razy :) a co do relacji damsko-meskich od zawsze nie mam problemow z porozumiewaniem sie z kobietami. No wiadmo jak to jest, raz lepiej, raz gorzej, ale po zwiazkach utrzymuje nadal dobre kontakty z -ex ale wiadomo ze pewne granice sa. Takze tego... ;) a jak nie to zycze powodzenia w szukaniu.

504 927 328 będziesz zadowolona

szymonek znalazłam nawet kilku ale nie wyszło, chyba faktycznie jestem wrednym babskiem:(

STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ. BRAVO. CO PRAWDA TO PRAWDA.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org