Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
200 000 ludzi ... |
Szymonek - daj 10zł. Skąd w ogóle taki dylemat. Dajecie kasę bo 'ksiądz się obrazi'? A kogo to obchodzi. Niech się obraża. Ja traktuje księdza jak gościa. 3 lata temu przyszedł i był nieuprzejmy. Wyprosiłem go. Szczęka mu opadła. Teraz nie mam takich problemów. Przychodzi, pogadamy chwilkę i idzie. Daję 2 x 10 zł.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 200 000 ludzi ... |
Treść jest ukryta
|
|
kolega robił z tego samego powodu , właśnie tam
|
|
a co praca przedstawiciela to według was wyżelowany łeb wywalony przez okno samochodu firmowego jeżdzącego z piskiem po ulicach miasta od knajpy do kanjpy a w sklepach puchy i bałagan to według was tak ma byc co?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Problem w tym, że strażacy nie mają czasu na robienie zdjęć. A dziennikarze... jak widać, nie zawsze wszędzie dotrą na czas ;)
|
|
hhe byłem tam dziś i tylko pełno szkła na dole wietrzy się a jak do tego doszło orientujesz się ??
|
|
Jesteś żałosna i żal to czytać co wypisujesz Kulturą się również nie wykazujesz, a " Cztery Pory Roku" ma swoich klientów i Ciebie nie potrzebuje
|
|
80zł!! Tyle ludzie płaca za psa!!! A chodniki obsrane nikt się tym nie zajmuje!!! Na co te pieniądze idą ?
|
|
|
80 złoteh idzie na wpis to ksieng wieczysteh
|
|
Pewnie dlatego że to co tam się działo to nic dobrego;-(
|
|
NIE KARMIĆ TROLLA
|
|
Łomża ma kolo 65,000tys mieszkańców, niech 25% posiada psa daje to 16,250tys. Kwota z podatków za psa to około 130,000tys zł. Za tako kasę powinno być co najmniej 6 ludzie od sprzątania tylko psich kup.
|
|
jasiu, bidaku, a czego jesteś ofiarą, że aż ksiondz musiał na Ciebie zbierać? a może możem się dorzucić??:)) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
La ricetta degli spaghetti alla carbonara Ingredienti per 4 persone: - 400 g di spaghetti; - 150 g di pancetta affumicata; - 30 g di pecorino romano - 2 uova intere - sale e pepe _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |