Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamska niesprawiedliwość |
chyba masz jakieś problemy ze sobą ;] Anita91 napisał(a): > Ludzie! Zastanówcie się, co wy w ogóle mówicie?! Nie biorę > żadnego przykładu z chorych seriali, a tym bardziej nie > zamierzam upodabniać się do kogoś! Zresztą, nieważne. :) > Jeżeli ktoś będzie wiedział coś na ten temat, niech > napisze jakieś namiary.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamska niesprawiedliwość |
Mój chłopak jest konsultantem i dobrze mu to idzie :) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Moja rada- powazne zabiegi typu wyrywanie ósemek nie w Łomży, wiem to z autopsji. Szczegolow z litosci nie bede przedstawiac, ale problemy mam do dzis.
|
|
a jeśli zmyślony, to wlec Wyborczą przed oblicze Temidy i niech bekną i zacierać ręce, mają z czego, zapłacą. ;-)) mario
|
|
Każdy wie swoje. Ktoś pyta, ktoś odpowiada.Może zarobki z innych firm lub urzędów. Aha, w Statoil jeszcze średnio raz na dwa lata wyjazdy za granicę: egipt, tunezja, dominikana, kreta.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |