Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Patologia w Spółkach Skarbu Państwa |
ja pamiętam, ale cóż jak wyżej :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Patologia w Spółkach Skarbu Państwa |
każdy kto ogląda "SPRAWĘ DLA REPORTERA" wie, że Pani Elżbieta patrzy na wszystko obiektywnie. Przeprowadza, lub próbuje przeprowadzić rozmowę z obydwiema ze stron. TV powinna się przyjrzeć tym 'układom' i stronniczości. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Jeśli chcesz skontaktować się z redakcją programu „Sprawa dla reportera”, kliknij tutaj: Sprawa dla reportera - zgłoś temat, lub zadzwoń: +48 (0-22) 547 44 50 Panie Dąbrowski do dzieła walcz Pan o swoje
|
|
Całkowicie popieram tylko TV może pomóc ten mafijny układ ukrócić.
|
|
Polecam dr Głuszkowskiego na ul.Polowej, nie każdy da sobie radę z ósemkami, a w rzeczywistości to każdy ci powie, że wyrwie a tak naprawdę to do wyrywania ósemek potrzebny jest chirurg stomatolog, chociaż ze względu na to że czasami inaczej są usadowione niż inne zęby. Polecam tak jak wyżej pisałam tę osobę wyrywała mi już dwa zęby, robi to bezboleśnie i zna się na rzeczy, w szpitalu tego od tak ci nie zrobią, musisz mieć konkretny powód wyrwania aparat nie usprawiedliwia tego typu zabiegu.
|
|
łomża_mocne na hu** piszesz takie bzdury ? chlopak chce ciekawych i madrych rzecz
|
|
żeby go gnoja los doświadczył gorzej niż tych chłopców
|
|
opłaca się jeśli jesteś księdzem.
|