sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Patologia w Spółkach Skarbu Państwa

ja pamiętam, ale cóż jak wyżej :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Patologia w Spółkach Skarbu Państwa

każdy kto ogląda "SPRAWĘ DLA REPORTERA" wie, że Pani Elżbieta patrzy na wszystko obiektywnie. Przeprowadza, lub próbuje przeprowadzić rozmowę z obydwiema ze stron. TV powinna się przyjrzeć tym 'układom' i stronniczości.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Jeśli chcesz skontaktować się z redakcją programu „Sprawa dla reportera”, kliknij tutaj: Sprawa dla reportera - zgłoś temat, lub zadzwoń: +48 (0-22) 547 44 50

Panie Dąbrowski do dzieła walcz Pan o swoje

Całkowicie popieram tylko TV może pomóc ten mafijny układ ukrócić.

Polecam dr Głuszkowskiego na ul.Polowej, nie każdy da sobie radę z ósemkami, a w rzeczywistości to każdy ci powie, że wyrwie a tak naprawdę to do wyrywania ósemek potrzebny jest chirurg stomatolog, chociaż ze względu na to że czasami inaczej są usadowione niż inne zęby. Polecam tak jak wyżej pisałam tę osobę wyrywała mi już dwa zęby, robi to bezboleśnie i zna się na rzeczy, w szpitalu tego od tak ci nie zrobią, musisz mieć konkretny powód wyrwania aparat nie usprawiedliwia tego typu zabiegu.

łomża_mocne na hu** piszesz takie bzdury ? chlopak chce ciekawych i madrych rzecz

żeby go gnoja los doświadczył gorzej niż tych chłopców

opłaca się jeśli jesteś księdzem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org