Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W kraju PiSlamskim kościołowi wszystko wolno |
Jednak są jeszcze uczciwi ludzie w tej Łomży. Kiedyś zgubiłam dowód i kartę do banku to też dostałam z dostawą do domu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W kraju PiSlamskim kościołowi wszystko wolno |
Nic dziwnego w tej parafi tez reka ręke myje na 1000000000% czarnuchy rządzą niestety złodzieje . Chcesz być bogatym mieć luksusy idz na księdza przetrzymaliśmy Ruska, przetrzymamy i konuska. Zasady proste w życiu mam - nie czyń drugiemu tego, czego ty nie chcesz sam.
|
|
Od ósemek tylko Głuszkowski . Nie każdy stomatolog radzi sobie z wyrywaniem . Do tego trzeba mieć rękę i pewne wyczucie . Ja na leczenie chodzę do kogoś innego, ale jak chodziło o wyrwanie ósemki mój dentysta szczerze polecił właśnie tego Głuszkowskiego i jakąś Tryniszewską, ale po kilku zasłyszanych opiniach wybrałam jego, trochę miałam nietypowy ząb podobno , więc długo to trwało i trochę cierpiałam, ale myślę, że u kogoś innego mogłoby być jeszcze gorzej , mimo wszystko czułam, że facet ma w tym spore doświadczenie .
|
|
żaden tam głószkoski , jak cos to tylko BAŚKA LEOŃĆZAK z hipokratesa chopy chodzom do baski , cipy i peniacze do głóchego Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę
|
|
Już jest dobrze,jakaś chwilowa usterka,a myślałem że moja 10letnia nokia się popsuła,całe szczęście.
|
|
Nie wiem. Ja dzisiaj mialem wylaczony telefon rudy błazen z druhem
|
|
Szukajcie, a znajdziecie...
|
|
Re: ~cienona ----------------- "dla mnie super może Pan Maciek pomoże teraz ludziom bezrobotnym bo widać że ten Pan PRACUJE a nie pierdzi w stołek" -------------------------------------------------------------------------------------------- Nie ściemniaj ~cienona, tylko daj konkretny przykład ciężkiej pracy Pana Zięcia. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
wyjezdzmy wszyscy z tej dziury bedzie FAAAAZZZZZAAAAAAAAAA:D
|
|
Witam, Czy może się ktoś posiada taką informację gdzie mogę kupić paliwo do piecyków naftowych Zibro oczywiście tutaj w Łomży.Trochę daleko po to tylko jechać do Białegostoku.Za wszelkie informacje dziekuje.
|
|
Polećcie jakiegoś dobrego i taniego dentystę :) dziękuję.
|
|
|
mli tez sie chce straszliwie smiac i ble ble ble ble ble
|
|
".............kobieto puchu marny Ty wietrzna istoto..................." :)) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
chamówa na maksa z zresztą większość tych naszych bisesmenów tak działa siano w butach i wożą sie po wsi.
|
|
nie wyrywałam leczyłam przetrzymaliśmy Ruska, przetrzymamy i konuska. Zasady proste w życiu mam - nie czyń drugiemu tego, czego ty nie chcesz sam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |