Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czemu wszyscy przeciwko PiS i Jarosławowi. |
http://ptkkflomza.nazwa.pl/?n=17 tutaj znajdziesz wszystkie inf.nt. turnieju nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czemu wszyscy przeciwko PiS i Jarosławowi. |
lauracrow1 Nie wiesz, że najlepiej jest rozliczać kogoś z jego własnych pieniędzy? :) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Dla tych, którzy są nie w temacie dodam, że chodzi o artykuł ze strony: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=24169 rudy błazen z druhem
|
|
ktoś -coś chyba ten durny post zakładasz z nudów albo zzazdrości .Oglądałeś program ? Widziałeś chłopaków ? Jak nie to nie wypowiadaj się i nie obrażaj innych. Proszę administratora portalu (jak jest) o usunięcie tego dennego postu .
|
|
Na przeciw 4pory roku powinni mieć tuning car audio nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ja tam nie wiem ja jakoś problemu z tym nie mam fakt faktem mandaciki były ale to z mojej winy;] i nie mam pretensji do nikogo ... a co do świateł dziewczyno jestes kierowcą siadasz za kółkiem to ty masz mysleć o tym jak jedziesz a nie patrzeć czy ktoś Ci mrugnie;] światłami ..no sorry ale kurcze zadziwiają mnie takie panienki i ludzie< nie obrażając nikogo.>potem jest płacz bo ktoś wybiegł na droge to w poslizg auto wpadło... Najpierw niech każdy kierowca zacznie patrzec na siebie i na to jak jedzie.. jestem dziewczyna i sama jestem kierowca ale nie raz to sie zastanawiam za co ludzie prawka mają;] ale komentować tego nie będe możecie na mnie teraz wsiąść i pocisnąć prosze bardzo ale taka prawda.. jedzie ktoś autem i kurcze tam gdzie może rozwinąć prędkość to sie czai a w terenie zabudowanym on/ona kozaka udaje ;] a nie chce sie czepiać ale jadąc w Wiźnie 70 km na lodowatej nawierzchni to ciesz sie że nic ci nie wyskoczyło na droge ani w poslizg nie wpadłaś... pozdrawiam Łomżyńskich kierowców;]
|
|
W moim Larku AutoMapa śmiga ponad rok bez problemu.
|
|
a może ten pies kogoś zaatakował i dziabnął ?
|
|
Bezdomne psy zazwyczaj nie atakują, no chyba że ktoś je sprowokuje. z reguły stronią od nieznanych ludzi. Jestem za napiętnowaniem takiego zachowania i za przykładnym ukaraniem, bo do kogoś kogo stać na taki okrutny gest inne argumenty nie przemówią.
|
|
facebook to badziew !
|
|
haahahahahahahahahahale sie usmialam haahhahah dobre:)
|
|
To jest telewizja, tak samo bawi mnie to w jaka to melodia gdzie niby w tym samym momencie co odbywa się program, śpiewa jakaś gwiazda co jest bzduro bo wszystko kręcone jest na jednej scenie a prowadzący gada do nieobecnej gwiazdy. Tak jak i tu wszystko jest wyreżyserowane. Mnie ciekawi jaki procent z tych smsów idzie do grających a nie do telewizji z 5-10%? Dlatego nie biorę udziału w tego typu programach, konkursy sms to tylko nabijanie mamony firmom prowadzące te konkursy. Lepije już zagrać w lottka chociaż i jego pewny nie jestem( czy nie jest ukartowany )
|
|
http://weeb.tv/TVN
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |