Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cała prawda o tych co ujadają na Żołnierzy Wykletych ! |
Przepisy i prawo i żadne sygnały nam nie straszne ! Chyba że wolicie być nie fair ?!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cała prawda o tych co ujadają na Żołnierzy Wykletych ! |
No i nijak zasnąć nie mogę! Podrzucam więc temacik w górę, trochę z ciekawości, ileż tych postów się tu namnożyło...:))
|
|
..po wypowiedziach tu niektórych wychodzi na to że większość specjalnie nie ostrzega..spodziewalam sie tego.. kiedyś to było normalne zachowanie a dziś widać stanowi to straszny problem.. chodzi poprostu o to że gliny potrafią się przyczepić do byle gówna więc dlatego miło by było żeby jeden szary człowiek ostrzegał drugiego szarego tymbardziej ze na ja jechałam ok 70 km/h i już był problem..:/ a swoją drogą nie zajmą sie prawdziwymi przestępcami i przewinieniami tylko łapią szaraków na drogach.. co do cb radio..e tam, mój brat ma..aż uszy więdną jak sie posłucha ich gadek...:D
|
|
Niektóre kobiety potrafią nawet całą trasę za miastem czy w mieście na długich jechać i co im zrobisz ??? Nie reagują na moje trąbienie, mruganie długimi... A ty wymagasz, żeby Cię ostrzegały przed policją ? :) ale takie mruganie jest karalne, wystarczy ze gdzies niedaleko stanie drugi radiowoz i juz 'umoczyles' i mandat placisz na trasie na warszawke tak czasami robia ze niedaleko staja 2 wozy drogowki i za mruganie mandacik leci CB radio twoim przyjacielem Często robią tak w okolicach O-ki...
|
|
lub kogoś nowego przyjeli
|
|
Re: Cała prawda o tych co ujadają na Żołnierzy Wykletych !Piekny |
Aż włączyłam, żeby zobaczyć o czym mówicie ;) Dobre :D
|
|
kolego większość użytkowników -v w-doskonale wie że silniki 2.o.do 2008r były nieudane .a ty o tym nie wiedziałeś i to był twój błond
|
|
jakimi jeżdżą ? wiem ze niebiesko fabią
|
|
wieka nie wielka ale przez takie g...no sklepu nie będzie.
|
|
pakujesz się czy już jedziesz?? i faktycznie ciężko się otwiera:D
|
|
ludzie człowiek was ostrzega o tym żeby nie popełnić tego błędu co on a wy tylko jaja umiecie robić na tym forum ludzie czas się w końcu obudzić albo wyłączyć Cartoon network pajace
|
|
jeżdżą skoda octawią czarną srebrnym busem też no i oplem czarnym
|
|
Witam, Myślę, że sporo osób zna ten kanał z YT, chociażby dzięki TVN24. Wczoraj pojawił się filmik, który zdobył wielką popularność w serwisie już po kilku godzinach. Pan Emil, walczy z ze Strażą Miejską, zwaną "Biznesową". Umieścił już kilkadziesiąt filmów na YT, które obejrzało ponad trzy miliony widzów. Ostatnia odsłona, przedstawia Komendanta SM w Sulechowie i jego furiackie zachowania względem petenta. Co myślicie o tego typu zachowaniach urzędników państwowych i o działalności SM ukierunkowanej tylko i wyłącznie na "zysk". Sądząc po komentarzach umieszczonych pod filmem, sprawa znajdzie oddźwięk (już po raz kolejny) w mediach. Kilkadziesiąt osób deklarowało zgłoszenie jej do różnych TV. Czy Waszym zdaniem, Emil (twórca reportaży) ma szansę coś zmienić? Popieracie, czy raczej jesteście przeciwni działaniom podejmowanym przez Pana Emila.
|
|
Czarna vectra. Specjalnie jechał tuż za mną tak jak by chciał sprowokować mnie do szybszej jazdy. Misiaczka rozpoznałem z daleka :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja mam lexmarka.. Dalem za niego ponad 500 jakies dwa lata temu.. Wszystko cacy do zakonczenia glowicy.. Jezeli wydrukujesz caly naboj to po napelnieniu drukarka nie pusci go... Jedyna rada tylko nowy kupic, lub pilnowac zeby do konca go nie wydrukowac.. Z wifi od samego poczatku byly problemy.. Nie drukowalo wszystkiego, przerywalo... Nowy software lexmark mi wgrywal itd.. Ogolnie nie dzialalo to nigdy dobrze i na kablu drukuje, takze kasa w bloto.. plusy - szybko drukuje i jakosciowo ladnie, dwustronne drukowanie dziala super, rozpoznaje litery i pozwala na edycje dokumentow, wyswietlacz do ustawien drukarki i mozliwosc kopiowania/drukowania bez kompa.. np. zdjec z pendrive....... skanuje troche wolno. Nastepna moja drukarka bedzie raczej HP
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |