Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Adam czekaliśmy na to...!!! |
no możesz ryzykować, może nic się nie stanie ale kazdy organizm jest jest inny, nie wiadomo jaka będzie reakcja i co będzie jeśli się stanie???? zastanów się!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Adam czekaliśmy na to...!!! |
tylkol Rozumiem twoją troske obawy o dziecko. Troche zasilny lek ten ketonal w dużej dawce wpływa na sprawność psychomotoryczną. Wiem bo bardzo dużo dawke przyjąłem przy zapaleniu płuc ból jest nie porównywalny z bólem z wyrwanego zeba. Nie zwracaj uwagi na tych baranów "kto pyta nie błądzi"
|
|
Autor: wladima (---.lomza.vectranet.pl) Data: 22-01-11 13:21 GNOJU uważaj bo areczek25 wraca do Polski w maju, i może ci się odechcieć świętować 1 maja. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Ty mnie nie strasz tym zasrańcem tylko dawaj razem z nim na strzelnice :):):):):) Poświętuję po wszystkim kozaczku parasolkowy :):):):):):):) rudy błazen z druhem
|
|
Ile tej nagrody będzie.:))
|
|
GNOJU ja wiem kto wkleił, taki sam GNÓJ jak ty,- nie dotyczy -, ale ty sobie największą kpinę zrobiłeś.
|
|
13º hotbird 11075 V 27500 3/4 Działa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |