czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawdziwe oblicze KOD-u i Nowoczesnej.

17-nastka zamknij juz ten ryj bo slabo sie robi małolato. Czy wy nie widzicie ze to było wszystko sfingowane , same rodziny w potrzebie..... jestem bardzo zawiedziony takim cwaniactwem chodz sam nie wyslalem SmSa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawdziwe oblicze KOD-u i Nowoczesnej.

a no macie macie, mi się tam face podoba ;) wiesz na bieżąco co się dzieje u Twoich znajomych dzięki statusom, bo niestety w dzisiejszym tempie życia ciężko jest ze wszystkimi utrzymywać stały kontakt

Facebook kicha NK na maksa wolę myspace . Chcesz poznać zadać pytanie aktora gwiazde z zagranicy jeśli jest nie zapatrzona w siebie zapyziała nie ma problemu.Facebook to prawie druga NK kicha co odrazu widać wchodząc na strone. Myspace tylko i wyłącznie Myspace

Ja też slyszałem właśnie że On sobie wypożyczył tych dzieci bo jakby sam to napewno by tego nie wygral, a tak pokazał chorych dzieci żeby była większa szansa na wygraną, a z tego co wiem to ten doktorek to w szpitalu USG robi więc z dziemi nie ma zabardzo do czynienia,ale poczekajmy zobaczymy czy Łomża będzie miała tą obiecaną klinikę hehehehehehe wszystko zfałszowane...

Zastrzelić psa - tylko dlatego- ze nie ma swego domu?
Coraz częściej słyszy się tez o "polowaniu na bezdomnych ludzi".
Jeśli nie napietnujemy tych "odważnych" bedzie coraz gorzej.
Jak taki odważny - to niech to udowodni w inny sposób - a nie mierzy do bezbronnego zwierzęcia.
Mam nadzieje - że łomżyńska policja da radę - i odnajdzie tego oprawcę - oprawców!
Juz nie raz nasi udowodnili - że nie ma dla nich rzeczy niemożliwych.
A wtedy dla przykładu Sąd - niech wymierzy najwyższy wymiar kary.

bardzo ciekawe co "poszkodowany " na ten temat pisze.A ja bardzo wierzę w te zabobony o obrączkach.To tak jakbys nie pilnował swojej połowy,a jak się zgubi lub zboczy z drogi to dasz jej 500zł. Zrób sobie prawdziwy rachunek sumienia dlaczego i dla kogo chcesz szukać?Co na to twoja połowa?I najważniejsze w jakiej sytuacji zgubiłeś ten owy produkt?Jak już odpowiesz sobie na te pytania to będziesz wiedział czy warto inwestować 500 zł dla znalazcy.

http://www.youtube.com/watch?v=xBbF74JnKhI&feature=related

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

uuu chyba jakiś jedwabne tuning ?

Treść jest ukryta

Też jestem za najwyzszą karą. Mam nadzieję, że ustalą kto to zrobił. Wtedy pozostaje sporządzić tylko petycję od prezydenta RP, podpisać się pod nią i poprosić znajomych zeby zrobili to samo: w sprawie Zabitego psa hasky udało się tą drogą zrobić naprawdę dużo i nagłośnić sprawę na całą Polskę. Dość dla bezkarnego torturowania zwierząt. Nikt nie będzie dokonywał samosądów ani na ludziach ani na zwierzętach.

rudy błazen z druhem

w szpitalu jest do 15.00

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

kolego obok telepizzy jest sklepik w ktorym kupisz te zaroweczki.rozchodza sie jak swieze buleczki.

http://www.youtube.com/watch?v=gxapp0LJ44M

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org