Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TVPiS i Bolek - Kurski i Ziemiec do dymisji |
no więc tak. partycja recovery mi się zepsuła i nie było możliwości odzyskania jej. dlatego więc potrzebuje płytki recovery pod ten laptop na win7 Home premium bo innego ratunku nie ma acha i nie jestem nowicjuszem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TVPiS i Bolek - Kurski i Ziemiec do dymisji |
a malowanie zostaw malarzom
|
|
a zna ktos moze dziewczyne pracujaca w zlotym smoku??? taka brunetka ;)
|
|
nie sadze zeby sie smnial bo gdyby mondry byl to by sobie nicka nie brudzil takimi tematami.Ojejku to ten klub juz tyle lat ma? A nie wyglada ani na stary ani na doswiadczony...
|
|
a gdzie ten co chce dla łomży dostępu do morza??// hehheheheh kochajmy kobiety :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
a tak bo nigdy jej w make-upie nie widziałem wcześniej
|
|
zulugulazulugula ja też wyższe, medyczne, lat 29 więc trochę doświadczenia mam jakby co :))) gg nie mam GREEN czekam:) na maila nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
kto normalny pisze o niby poradach sercowych na takim forum nie jeden nie jedna sprawdza phona z zazdrości atakie rzeczy czyste chamstwo i brak zaufania
|
|
a co to za badziewie? youtube mnie wystraszylo
|
|
na chomikuj.pl poszukaj albo w torrentach predzej uzyskasz pomocy
|
|
to się podziel :) nie wierzę ;(
|
|
NA ULICY NIEMCEWICZA PAN TADEUSZ JEMIELITA POSIADA DUŻO BARDZO FAJNYCH OBRAZÓW POLECAM BARDZO ŁADNE I TANIO areczek25 uważaj chłopie na tego Jemielitę
|
|
Przeminęło z wiatrem znasz ???? :):):):):):):):):):):) rudy błazen z druhem
|
|
hahahahahah dobranoc green :):):):) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Amen !!!! rudy błazen z druhem
|
|
green ale nie kituj z tą pocztą ,jeśli nie masz ochoty napisać to po prostu powiedz :)
|
|
Kokosz a ty czym śmigasz?
|
|
Lodówą;D
|
|
Krzyż im na drogę :):):):):):):) przetrzymaliśmy Ruska, przetrzymamy i konuska. Zasady proste w życiu mam - nie czyń drugiemu tego, czego ty nie chcesz sam.
|
|
SDM jakoś mi nigdy nie zapadła w ucho gdzie nie poszedłem SDM SDM w jaka to melodia bym odpad na castingu wogóle polskiej muzy nie znam
|
|
i nie ma nigdzie. Żal ;( zastanawiam się czy jak bym napisał do asusa to czy przyślą mi płytę recovery pod mojego lapka, albo w sklepie w którym kupywałem. Nie wiecie czy jest taka możliwość??? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
to kurde wyskakiwał komunikat to trzeba było zrobić a nie teraz walisz głupa?
|
|
gniadą szkape ;-D ale rzadko jej dosiada bo na wykończeniu jest < wieczne im odpoczywanie >
|
|
trzeba wpierdalac krowy i nie ma opierdalania sje ;-D rudy błazen z druhem
|
|
to kiedy i gdzie?
|
|
a tak serio to mam nadzieje że kiedyś spodkami się pod światłami!!
|
|
**** im w dupeę, jebanym bez mózgom , ledwo gówno od ziemi wyrosło a sie zuca , a potem jak sie rozpierdoli taki matoł to zal i płacz ze on taki porządny był !!! róbcie tak dalej inni czekają na narządy !!! rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Na forum pojawiły się oferty w dziale giełda ;))
|
|
Uroda urodo makijaż makijażem latka płyną uroda przemija po tem koleśia koleżanki się pytasz jak ci leci no powoli a w związeku jedyne to co mnie trzyma to tylko dzieci charakter ,szczerość, mądrość,zaradność życiowa . To się liczy.
|
|
No zeszło nam tak jakoś :):):):):) Trzeba czymś się w pracy zająć :):):)
|
|
20 lat temu to ja dopiero zaczołem tzw '' uganiac sie za spodniczkami ,, inne czasy dużo się pozmieniało tak mi sie wydaje system wartości mentalność ludzi zmieniła się i to bardzo. Troche za mało szegółów znam tylko mogę snuć domysły. Czasami druga nie chce przyjąć do wiadomości że wychodzi za ćpuna chociaż dosadnie wszyscy w około wiedzą i mówią prosto w oczy i ona wie oficjalnie przy niej bierze. Facet był pod presją swoich rodziców a jej matka tłumaczyła jej z kim bierzesz ślub. Mówi sama widzisz wyszłam za mąż bezrobotnego pijaka. I ty będziesz sie meczyć tak jak ja. No nic nie posłuchała za mąż. Nie wiem brak zdrowego rozsadku?
|
|
spałam juz dawno w tym czasie..;))
|
|
Hello, to nad wygladem mozna popracowac, a charakter niestety trudno zmienic, a jak sie komus udaje to naprawde wielki sukces... Chatka popieram, masz racje mnie jakby facet/narzeczony/maz uderzyl oddalabym mu i kazala mu sie spakowac, albo sama sie wyprowadzila (zalezy to juz czyje mieszkanie/dom, itp.), a nio i jesli ktos uderzyl raz to zrobi to drugi i trzeci :/ A co do naduzywania alkoholu ma sie tak samo - mozna wypic okazjonalnie, ale z rozsadkiem - wszystko jest wkoncu dla ludzi, a nie chlac codziennie - wrr :/ Dokladnie, uroda z czasem przemija, a to co w glowie zostaje :) Widocznie trzeba sie poznac lepiej przed slubem, zamieszkac razem i nie patrzec co inni mowia :) Pan F - proste, ze skromna, ale swoja wartosc znam i sie szanuje!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |