środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Petru premierem!

profesor - informatyka i w podstawówce jest znawco!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Petru premierem!

" wszyscy Polacy, na jednej leżą tacy " :(

a gdzie mozna kupic bilety?

Ojejku jaki masz problem :o to straszne! Nie wiem czy tutaj ktos Ci pomoze bo nikt Cie powaznie nie traktuje,starszna znieczulica! Ja to bym na Twoim miejscu do Ewy Drzyzgi napisal albo zrobil sprawe nk. Jak ona mogla tak postapic?wlam sie jeszcze do jej skrzynki mailowej ,albo na jej gg tam tez napewno cos znajdziesz,zacznij ja sledzic ,naslij na nia swoich kumpli,poszczuj psem,zrob cos z tym toc to tak nie moze byc.A jak sie jeszcze gdzies wlamywac bedziesz wez i cos dla mnie za dobre rady.pozdro.
LoJack zes mnie przestraszyl ta mrowka,juz chcialem ja kciukem zabic zastanawiajac sie czy to nie zawczesnie na meszki:P nie rob tego wiecej;)

Dlatego nie trzeba sie malowac :)

pewny jestes ze plyta jest potrzebna czy moze jest recovery partition na twardzielu?

TY jak szczebiotka sam ze sobą gwarzysz :):):):):):)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org