Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak się PeO-wiak rządził za nasze. |
twierdzi ze najniższą płacą i i praca na słowną umowę heh maks wyzysk
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak się PeO-wiak rządził za nasze. |
Kiedyś był taki temat, właściwie całkiem nie dawno, użyj opcji "szukaj", powinnaś coś znaleźć. :)
|
|
A jak chcesz się tam dostać?
|
|
takie tesco to śmiech... tajniak, ja cały czas inwestuje i zatrudniam ludzi, czego ci nie polecam bo się do tego leszczu nie nadajesz...
|
|
www.krzyż.lomza.pl i masz ogłoszenia szczególowe Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
bez przesady, daleko jeszcze
|
|
pan Marcin z Giełczyna, młody chłopak, meble świetne i taniej niż w firmach w Łomży lub u osób prywatnych, polecam;) nr do niego to 600 539 481
|
|
bla bla bla KIeruje sie do wladz i inwestorów. Nic nie budujcie , nie stawiajcie w łomży ! Nie opłaca się. Dołóżcie ze 2 markety niech się ucieszy ta namiastka i tak nudnych ludzi którym nic nie dogodzi. Większe miasta stoją dla was otworem, a jak chcecie zostac w malutkim to bedziecie miec jak jest
|
|
zenada... chlopie puszczasz jakies zdjecia z peja potem jedziesz po tych co sie disuja... ale ty kat jestes... i pieprzeysz o jakis wytlaczankach zamiast jaj... hehe stekasz cos tam zza oceanu i masz jaja zeby o tym mowic... pozerze... a adek???? adek wiger... twoj ziomek, co juz zapomniales???? gnioty powazne puszczasz tutaj... aaaaaaaaaj chlopie coraz bardziej sie pograzasz...
|
|
Samolot, później autobus albo pociąg i autobus rudy błazen z druhem
|
|
ja jestem, ale nie mam akwarium i nie lubie rybek. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |