Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Program wyborczy Mariusza Chrzanowskiego |
Mietek,to Ty się zdecyduj,czy chcesz na koparkę czy ładowarkę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Program wyborczy Mariusza Chrzanowskiego |
;/ to nie ja tu jestem degeneratem przystojniaku
|
|
anty blm dziwna ta twoja maszynka, na zasilacz.... moze to wersja bazar? :)
|
|
masakra z wami ciemniaki. Płacicie jedna trzecią tego co inni w UE a chcielibyście co............... Nie wspomnę o KRUS-to jest przekręt na skalę ogoólnopolską dopiero TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
No nie wiem chyba o innej służbie zdrowia mówisz. Mój lekarz gdy potrzeba zawsze skieruje mnie gdzie trzeba, bez zbędnej zwłoki. Chcę zbadać słuch, bo coś ostatnio słabo słyszę - to mam skierowanie do laryngologa, zaden problem. Lekarz rodzinny nie stwierdzi co mi w uchu siedzi tak? czy nie?
|
|
Z Łomżyńskich - na schronisko Arka. Informacja dla miłośników fretek! W tym roku Stowarzyszenie Przyjaciół Fretek zawarło porozumienie z Fundacją Viva! dzięki której 1% swojego podatku można przeznaczyć dla potrzebujących ogoniastych. W części "WNIOSEK O PRZEKAZANIE 1% PODATKU NALEŻNEGO NA RZECZ ORGANIZACJI POŻYTKU PUBLICZNEGO (OPP)" W polu "KRS" wpisujemy 0000135274 W polu "Wnioskowana kwota" - kwotę, którą chcemy przekazać, czyli nie więcej niż 1% podatku należnego. W części "INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE" W polu "Cel szczegółowy 1%" wpisujemy "DLA FRETEK". Więcej informacji na: http://fretek.org/jeden-procent
|
|
A może byście tak jeszcze wrzucili cennik tych fachowców? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Wyprane_gacie - ciota TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
jak by nie mowic i pisac---------------CENZURA NA 4 LOMZA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!Glupie wpisy i dyskusje owszem - ale !!! cos powaznego won!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |