środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do funkcjonariuszy PO na tym forum dość kłamstwa, chamstwa i ubliżania!!!.

NOFX zapowiadałeś że około października 2010 wchodzi do księgarń twoja książka z opracowanymi testami i chciałbym się dowiedzieć jaki ma tytuł bo chcę sobie kupić

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do funkcjonariuszy PO na tym forum dość kłamstwa, chamstwa i ubliżania!!!.

a unas tu w łomży to będzie miał dobrze tylko złodziej bo będzie wiedział kogo opier***** i władze miasta- np. okradać mieszkańców

byłem tam ale piasek był zimny ,

nie ma nic bo nie doszlo do skutku, miala powstac linia technilogiczna i mialo zostac stworzonych ok 300 miejsc pracy. Wiem to z pewnego na 100% zrodla, bo pracowalem w jednej ze stron.

piłka ręczna :
Gimnazjalny Uczniowski Klub Sportowy „Dwójka” , 18-403 Łomża, ul. Niemcewicza 17, email: guks2lomza@interia.pl, fax:86-473-59-43
Stanisław Niedbała, tel: 692863616

siatkówka:
MKS Jantar (SP 9)

ul. Księżnej Anny 22,,br>
18-400 Łomża

sekcje: siatkówka,
trenerzy:
Robert Bielicki

Leomessi10 zawsze jest szansa... wyjebac szympansa !! :]]

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Dzięki.
Szukam takich fajnych miejsc, gdzieś w okolicach Piątnicy widziałem opuszczony dom, pozostałości wiatraka, ceglany mostek. Szukam tła do portretów ludzi. ;)

<http://www.carpooling.pl/autostop/Łomża.html?city_from=6989&radius_from=0&city_to=&radius_to=0&date=any_date&day>

jedzmy pedigre będzie sie nam dobrze srało chodź ja i tak nie narzekam nikt po mnie nie może wejść do kibla hahaha

yo dziku to jak try siedzisz w tym rapie skoro nie miales okazji jeszcze posluchac innych z twojego miasta?????? jestes daleko kumam nie mozesz uczestniczyc w tym wszystkim ale twoja rodzima scena nie jest twoja scena....
I W TYM MIEJSCU POZDRAWIAM MORDY CO SIEDZA W TYM TEMACIE

HEHEHHEHE

Mazetti:

"lekarz rodzinny otrzymuje miesięcznie 8 zł ( osiem ! ) brutto na pacjenta miesięcznie. Za te pieniądze musi utrzymać firmę i tak planować by nie dokładać z własnej kieszeni. Z tego powodu nie będzie szastać badaniami z powodu czyjegoś kaprysu, nawet ryzykując, że się pomyli i poniesie tego konsekwencje. Ale to już zupełnie, zupełnie inny problem..."

Czyli lekarz jest gotow chocby usmiercic pacjenta dla 8zl miesiecznie... to naprawde budujace...

"Kierowanie na badania kosztuje konkretną kasę, za które przychodzę potem faktury. Przykładowo: na "obsługę" 1 pacjenta otrzymuje miesięcznie od NFZ 8 zł brutto. A zwykła morfologia to ok 10-15 zł, RTG ok 20 zł, USG 50-60 zł...
Nie muszę tłumaczyć jakby się ten biznes opłacał gdyby nie taka "selekcja"...
Trudno winić do końca za to lekarza. W końcu leczy cię tak by wyrobić się w 8 zł miesięcznie ;)"

Tylko, ze jesli ja ide do lekarza raz na 3 lata, to on w tym czasie dostal na mnie 288zl, wiec nawet jak przyjdzie mu wydac te 60zl na USG, to i tak zarobi.

A przepisywanie antybiotykow "na oko", na zasadzie 'jak nie pomoze, to pan przyjdzie", to nie jest leczenie, tylko zgadywanka. A w zasadzie to pewnie dodatkowy zarobek, bo jak sprzeda x dawek danego leku, to bedzie nagroda.
Nie mow mi nawet, ze jakikolwiek lekarz jest w stanie bez wykonania zadnego badania okreslic dokladnie co pacjentowi dolega. Pozniej konczy sie tak, ze ciezko chory pacjent zostaje wyslany do domu z zaleceniem lykania witaminy C.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

http://www.youtube.com/watch?v=IyeIGv7ZtBo

Jeżeli chodzi o obsługę na pogotowiu to sama prawda;-/ istny śmiech na sali
przyszedłem z gorączką stwierdzono angine bez zajrzenia w gardło przepisał antybiotyk na tydzień i do widzenia,okazało sie że mam zapalenie płuc a nie angine a antybiotyk który mi wypisał przepisuje sie minimum na 2 tygodnie dodam że wyglądało to wszystko jakby siedział tam za karę :-/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org