Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
brak mi tu Parkera vel Zastam - siedzi czy dostał propozycję nie do odrzucenia ? |
To były zmazy nocne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: brak mi tu Parkera vel Zastam - siedzi czy dostał propozycję nie do odrzucenia ? |
a ile dasz? najmę kogoś to ci posprząta !!
|
|
Re: brak mi tu Parkera vel Zastam - siedzi czy dostał propozycję nie do odrzucenia ? |
I o to dokładnie chodziło. Najprawdopodobniej obraz choroby był tak charakterystyczny, że dohtor nie musiał badać per rectum czy pobierać wycinka śledziony czy robić encefalogram - w celu "usatysfakcjonowania" histerycznej rodzinki pacjenta...
|
|
Człowiek nie rodzi się zły. - TO LUDZIE GO PSUJĄ. - Właśnie, bo z kogo ma brać przykład jak nie z dorosłych. A oni są - ZLI, OKRUTNI i ZEPSUCI........!!! - Niech ktoś da mi przykład tych dobrych......Ksiądz.....Nauczyciel.....Policjant.
|
|
w Kolnie hehe
|
|
Czy jest ktos na forum kto mialby troche zbednych sadzonek roslinek do akwarium ?? Był bym wdzięczny ;)) Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |