Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ustawa o Inwigilacji podpisana przez Notariusza |
Duży zakład to byłaby super sprawa dla Łomży,tylko czy znalazł by się inwestor?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ustawa o Inwigilacji podpisana przez Notariusza |
moje dziecko na pewno nie bedzie karmione gotowymi papkami...czy tak trudni ustac tej matce przy kuchence i ugotowac oddzielna zupke dla maluszka bez tych wszystkich przypraw i ja zmiksowac? Wystarczy blender i troche pomyslow, na zupki wazywne, owocowe, samemu mozna przygotowac pozywne i zdrowe deserki...a te gotowce...fuuuj
|
|
morfologia 10-15zl ciekawe gdzie? Ja robie co miesiac i place jakos tylko 5zl ludzie zastanowcie sie co piszecie, kobiecie cos dolega, obserwuje swoj organizm to wie mniej wiecej gdzie, toc skro bola ja pluca to wyraznie mowi, ze chce sikierowanie na badania pluc, a nie na noge. I nie wazne czy pali, pije czy cpa. Placi sklaki? Placi, wiec jak psu micha naleza jej sie darmowe badania. Jakos nie slyszalam o tym, ze palacze czy pijacy, ktorzy samowolnie truja swoj organizm zwolnieni sa ze skladek zdrowotnych... Jak tam wam zle to moze przydalaby sie reforma czy cos, koniec z zusami, szpitale i lekarze tylko i wylacznie prywatni i juz i nikt nikomu nie bedzie zazdroscil czy bronil z tego czy takiego powodu
|
|
Profesor, brawo! :) Małe kociaki, jak widzę, cieszą się wielkim powodzeniem - nie nadążyłam odbierać telefonów w sprawie kociaka po tym, jak dałam ogłoszenie na 4lomza! Jeśli jest więcej chętnych, to już za chwilę wypuszczam swoją kotkę na dwór :D. Pozdrowienia dla kociomaniaków :))
|
|
A jak list jest od komornika to odbierac go czy nie?
|
|
Alma Mater na Wyszńskiego :)
|
|
listy priorytetowe i ekonomiczne listonosz wrzuca do skrzynki, polecony trzeba pokwitować paczkę czy priorytetową czy ekonomiczną zawsze kwituje się przy odbiorze, a jesli odbierasz na poczcie to i dowód tożsamości chcą zobaczyć
|
|
Z takim zachowaniem nie raz mialem do czynienia na rondzie przy zusie. Tam są 2 pasy, z których niektórzy nieprawidłowo zjeżdżają z zawadzkiej skręcając w lewo w polową, ale może dlatego że te rondo jest za małe na te 2 pasy (powinien być moim zdaniem 1 i nie byłoby problemu). A problem jest również taki, że sygnalizując zamiar zjazdu, trafiają się tacy co nagle wyskoczą przed maskę, że niby zdąrzą, a ty musisz dać po hamowni. Wiem, że każdemu się spieszy, ale ludzie zastanówcie się czasami co robicie. To jest wymuszenie pierwszeństwa. W takich sytuacjach ujawniają się "umiejętności" jazdy. Dlatego zawsze mówię, że samo prawo jazdy nie świadczy ani o umiejętnościach, ani o wiedzy, ani o doświadczeniu kierowców. To jest tylko uprawnienie. Nie każdy ma predyspozycje by być lekarzem i tak samo nie każdy ma predyspozycje by być kierowcą.
|
|
tajniak, tylko że jak by powstała fabryka, to ciebie i tak by nie wzieli do roboty boś za głupi...
|
|
Forumowy Troll a kto Ci broni . Wal do sądu i oczerniaj o bład w sztuce. Szybciutko ,tylko na początek zastanów się o co oskarżysz . Łatwo tylko tak bluzgać, NIE? załamka nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |