czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wygrać z kurią..., to cud!

Wyprane_gacie sram na ciebie i twoją prace wytłuku drobny rzemieślniku

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wygrać z kurią..., to cud!

Ćinek nie badz hipokryta, gdybys nie chcial zasmiecac forum to bys nie zakladal tu konta.

A moge wziac to na bary? tak w ogole to pytal ciebie ktoś-coś kiedyś o coś? hehe

www.facebook.com/RicciCassino

Zapraszam na www.MotoNE.pl chłopaki Ci doradzą coś konkretnego. Na tym forum nie szukaj doradztwa.

sami swoi

moja tescowa !!!!!!

lepiej nic nie mowic!!!!

porazka!!!!

ale za to zona SUPER DO TANCA I DO RÓŻANCA!!!

Ja mam USRP kupione tutaj:
http://maniana.strefa.pl
Dziala z gnuradio bez zarzutu. Moza tam kupic plyte USRP (na tej stronie nazywa sie KOALA) z plytkami LFRX i LFTX, plytki na zakres GSM trzeba sprowadzic sobie ze stanow, ale dobre i tyle.
KOALA jest podobno klonem USRP 1 z innym layoutem.

100% w spułdzielni lepiej !

Pioneer !! polecam miałem już kilka modeli a jeden mam już 4,5 roku i nie zmienię na żadne inne ewentualnie tylko i wyłącznie na pioneer-a z monitorem 7 cali a pozatym mam caly sprzet Pioneer / żadne tam sony i inne szroty ale to jest tylko moje zdanie !! kwestia gustu i przekonania ludzi, prawda jest taka każdy będzie chwalił swój sprzęt itp itd ale ja sie sporo orientuje bo lubie dobre audio w furze pzdr...

40

dzisiaj wieczorem wracałem od ronda głównego legionów. Matiz zatrzymał się na zielonym świetle i stoi ( światła z polową), kolega trąbi, błyska światłami. Po chwili ruszył. Zmieniliśmy pas na lewy, za kierownicą pani ok. 42 lat w okularach. Jedziemy z boku, kobieta zatrzymuje się na kolejnym zielonym!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (światła sikorskiego), my pojechaliśmy dalej, pani została na zielonym. Tego nie rozumiem....., może za w czasu się zatrzymywała, żeby nie wjechać na żółte??????

tylko współczuć mieć takiego szefa jak w top secret , zakupów też nie ma co tam robić.....hehe

Czesiek,ale ciekawe,czy nowa20 będzie chciała ciebie zbadać.

daj namiar sam będę brał, 2 tygodnie temu płaciłem 55 przywieżli z green z wojska polskiego

Co się dzieje na wspólnej?

witam , gdzie dokładnie jest ten przerębel? ja się kompałem już w tę zimę ale zmuszony byłem przerwać ze względu na zamarznieta rzekę - ale jak tak to z przyjemnością skorzystam, prosze o bliższe informacje

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org