Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wygrać z kurią..., to cud! |
Wyprane_gacie sram na ciebie i twoją prace wytłuku drobny rzemieślniku
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wygrać z kurią..., to cud! |
Ćinek nie badz hipokryta, gdybys nie chcial zasmiecac forum to bys nie zakladal tu konta. A moge wziac to na bary? tak w ogole to pytal ciebie ktoś-coś kiedyś o coś? hehe www.facebook.com/RicciCassino
|
|
Zapraszam na www.MotoNE.pl chłopaki Ci doradzą coś konkretnego. Na tym forum nie szukaj doradztwa. sami swoi
|
|
moja tescowa !!!!!! lepiej nic nie mowic!!!! porazka!!!! ale za to zona SUPER DO TANCA I DO RÓŻANCA!!!
|
|
Ja mam USRP kupione tutaj: http://maniana.strefa.pl Dziala z gnuradio bez zarzutu. Moza tam kupic plyte USRP (na tej stronie nazywa sie KOALA) z plytkami LFRX i LFTX, plytki na zakres GSM trzeba sprowadzic sobie ze stanow, ale dobre i tyle. KOALA jest podobno klonem USRP 1 z innym layoutem.
|
|
100% w spułdzielni lepiej !
|
|
Pioneer !! polecam miałem już kilka modeli a jeden mam już 4,5 roku i nie zmienię na żadne inne ewentualnie tylko i wyłącznie na pioneer-a z monitorem 7 cali a pozatym mam caly sprzet Pioneer / żadne tam sony i inne szroty ale to jest tylko moje zdanie !! kwestia gustu i przekonania ludzi, prawda jest taka każdy będzie chwalił swój sprzęt itp itd ale ja sie sporo orientuje bo lubie dobre audio w furze pzdr...
|
|
40
|
|
dzisiaj wieczorem wracałem od ronda głównego legionów. Matiz zatrzymał się na zielonym świetle i stoi ( światła z polową), kolega trąbi, błyska światłami. Po chwili ruszył. Zmieniliśmy pas na lewy, za kierownicą pani ok. 42 lat w okularach. Jedziemy z boku, kobieta zatrzymuje się na kolejnym zielonym!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (światła sikorskiego), my pojechaliśmy dalej, pani została na zielonym. Tego nie rozumiem....., może za w czasu się zatrzymywała, żeby nie wjechać na żółte??????
|
|
tylko współczuć mieć takiego szefa jak w top secret , zakupów też nie ma co tam robić.....hehe
|
|
Czesiek,ale ciekawe,czy nowa20 będzie chciała ciebie zbadać.
|
|
daj namiar sam będę brał, 2 tygodnie temu płaciłem 55 przywieżli z green z wojska polskiego
|
|
Co się dzieje na wspólnej?
|
|
witam , gdzie dokładnie jest ten przerębel? ja się kompałem już w tę zimę ale zmuszony byłem przerwać ze względu na zamarznieta rzekę - ale jak tak to z przyjemnością skorzystam, prosze o bliższe informacje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |