Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Angela Merkel niszczy Europę! |
jakie imprezy człowieku? to jest chora gruba pryszczata dziewucha która siedzi przed kompem i wp.ie.rdala chipsy podczas gdy starzy na.pier.dalają na nią na zmywaku w jakiejś francuskiej dziurze. A ona co rusz jakiś temat w stylu co zrobić gdzie kupić gdzie pojechać i tak dalej typowe objawy pryszczatej grubej świni
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Angela Merkel niszczy Europę! |
Jeszcze jedno: Wiecie co zauważyłem? Od kąd ten zryty łeb szczebiotka wypisuje tu te swoje wywody to jakoś jasiu śmietana jakby wyzdrowiał i mniej głupich postów zostawia może to ta sama osoba hehe
|
|
Do tego mam własny sprzęt jeśli chodzi o nagłośnienie gitary , a do tego mam własne statywy pod mikrofon własny mikrofon pulpity i całe okablowanie
|
|
racja szczebiotka ma jakieś dziwne objawy. Sama zakłada beznadziejne posty i sama sobie na nich pisze. To chyba jakaś choroba.?? Popieram W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
NUMERU NIE MAM ALE ON W DOMU PRZEJDZ SIĘ I ZAPYTAJ NAPRAWDE POLECAM PORZĄDNY CZŁOWIEK DAJE KOREPETYCJE Z PRZYJEMNOSCIA I FAJNA ATMOSFERA CZŁOWIEK OKOŁO 55 LAT ALE PROFESJONALISTA. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Dziękuje bardzo;)
|
|
Poddaję się Spoczywam na twym świętym łożu U twoich świętych wrót Czuję się jak bezbożnik Niewart twego wezwania Przyciąga mnie twoja niewinnośc Kusi mnie własny los Nie poniosę konsekwencji Nie zawaham się Jestem człowiekiem z krwi i kości W moich żyłach płynie błogośc W moim sercu płonie namiętnośc I znowu poddaję się rozkoszy Spętany jak zwierzę Przywiązany do własnych pragnień Składam kolejną ofiarę Wiecznemu ogniowi miłości Okiełznaj mnie swoją czułością I złam moje kruche serce Zgrabnie i bez wysiłku Rozbij mój świat Jestem człowiekiem z krwi i kości W moich żyłach płynie błogośc W moim sercu płonie namiętnośc I znowu poddaję się rozkoszy Żyjemy w świecie iluzji Wszystko jest tu nierzeczywiste W moim umyśle panuje bałagan Ale nie mogę się wyprzec swoich uczuc Jestem człowiekiem z krwi i kości W moich żyłach płynie błogośc W moim sercu płonie namiętnośc I znowu poddaję się rozkoszy Jestem człowiekiem z krwi i kości W moich żyłach płynie błogośc W moim sercu płonie namiętnośc http://www.youtube.com/watch?v=K09GegKUCfc&feature=related
|
|
Okłamuj mnie Okłamuj mnie Okłamuj mnie Okłamuj mnie Chodź, połóż się przy mnie Chodź, okłam mnie Powiedz, że mnie kochasz Powiedz, że jestem tym jedynym Doświadczenia wywierają trwałe wrażenie Ale słowa raz wypowiedziane Teraz nie znaczą zbyt wiele Wiara jest drogą Drogą niewinności A kiedy mówię niewinność Powinienem powiedzieć naiwność Więc okłamuj mnie Ale rób to szczerze Spraw bym słuchał Choć przez minutę Spraw bym myślał Że jest w tym choć trochę prawdy Obietnice składane by mnie przekonać Nie są koniecznie tym Czego potrzebujemy Prawda to słowo Które straciło swe znaczenie Prawda stała się Zaledwie półprawdą Więc okłam mnie Jak robią to w fabryce Spraw bym myślał Że pod koniec dnia Wielka nagroda Spotka mnie http://www.youtube.com/watch?v=Rrtq91e3KZ8&feature=related
|
|
"GŁĘBIEJ I GŁĘBIEJ" Chcę twojej miłości Będę cię mieć Kiedy zechcę Wezmę cię To jest to, czego chcę Teraz dochodzę Głębiej i głębiej Pod twoją skórę Wiesz, że to jest dobre Chcę cię kochać Chcę twojej miłości Chcę cię kochać Chcę twojej miłości Nie możesz mi powiedzieć Że tego nie chcesz Wiesz, że to lubię Gdy zawieszasz walkę Będę cię mieć Kiedy zechcę Wezmę cię To jest to, czego chcę Chcę cię kochać Chcę twojej miłości Chcę cię kochać Chcę twojej miłości Będę cię mieć Kiedy zechcę Wezmę cię To jest to, czego chcę Teraz dochodzę Głębiej i głębiej Pod twoją skórę Wiesz, że to jest dobre Chcę cię kochać Chcę twojej miłości Chcę cię kochać Chcę twojej miłości http://www.youtube.com/watch?v=g8qiDilNI9A&feature=related
|
|
DAVE DAVE 100000 RAZY DAVE BEZUŻYTECZNY Więc nadszedł już czas To zaczyna boleć Czas byś w końcu przemyślała Ile to wszystko jest warte Wszystkie moje nieprzydatne porady Całe to moje bycie przy tobie Całe twoje sprowadzanie mnie na ziemię Całe moje dołowanie cię Obserwuję zegar na ścianie Czuję jak zwalnia czas Słyszę w holu głos Odbijający się w mojej głowie Wszystkie twoje głupie pomysły Które miałaś trzymając głowę w chmurach Powinnaś zobaczyć jakie to uczucie Kiedy twardo stoisz na ziemii Oto stoję obwiniony Z twoją pięścią na twarzy Czuję się zmęczony i poobijany Najboleśniej jak mogę Wszystkie moje nieprzydatne porady Całe to moje bycie przy tobie Całe twoje sprowadzanie mnie na ziemię Całe moje dołowanie cię Wszystkie twoje głupie pomysły Które miałaś trzymając głowę w chmurach Powinnaś zobaczyć jak to jest Kiedy twardo stoisz na ziemii http://www.youtube.com/watch?v=jW6psGKl_Gw&feature=related
|
|
Grzesznik we mnie Gdybym tylko mógł ukryć Grzesznika we mnie I stale się go wypierać Jak słodkim byłoby życie Gdybym mógł być wolny Od grzesznika we mnie Nigdy nie będę świętym To nie obraz malowany przez twą pamięć Nie jestem znany z cierpliwości Nie słynę z powsiągliwości Ale ty zawsze jesteś w pobliżu Zawsze mogę liczyć na to Że podniesiesz mnie gdy jestem na dnie Gdybym tylko mógł ukryć Grzesznika we mnie I stale się go wypierać Jak słodkim byłoby życie Gdybym mógł być wolny Od grzesznika we mnie Wciąż dochodzę do siebie Wciąż godzę się z całym tym cierpieniem Bardziej uznawanym za mój gniew Niż za jakąkolwiek inną rzecz Ale ty zawsze się starałaś Być przy mnie I nie pozwolić mi upaść gdy zaczynam się osuwać Gdybym tylko mógł ukryć Grzesznika we mnie I stale się go wypierać Jak słodkim byłoby życie Gdybym mógł być wolny Od grzesznika we mnie http://www.youtube.com/watch?v=HUUCOpai4gg
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |