Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Proponuję dodać punkt 4 do artykułu 31 Kodeksu Karnego |
ehehheeh.....typy....:D .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Proponuję dodać punkt 4 do artykułu 31 Kodeksu Karnego |
88,8 Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Prawdopodobnie sie wybiore. Jeszcze tylko nie wiem cz na 2 czy 4 kołach :)
|
|
mezo to **** ( a nie jakies tam modne to ) ..... co za texty hahahaha duze pe - powstrzymam sie od komentarza bo bym cie zabardzo zrazil ----------------------------------------------------- tak naprawde to ty człowieku,co wiesz o rapie ? Podłyszałeś HG w telewizji u sąsiada i kozaczysz z HWDP.Nie nawidze,jak o rapie wypowiada się ktoś,kto nawet nie wie kto to Masta Ace , a o Planet Asia'i mówi,że to chyba brazylijski piłkarz.Sprawdź "Co cię boli" synu... Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
raczej bym to ujął tak: w Łomży beznadziejne sa baby elmar1973
|
|
wreszcie coś do słuchania... ale błagam na boga ,,, nie w stylu :WIELKIE PRZEBOJE
|
|
"kiedy forsy nie masz, kiedy glowa cie boli kiedy zona hetera plynac w rejs nie pozwoli kiedy dzieci placza i jest bardzo zle tancz z nami bracie i nie przejmuje sie (...)" "cztery piwka na stol (...)" :DDDDDDD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |