Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gigantyczne sukcesy PZPR-pis. Gospodarki zazdroszczą nam wszyscy. A inflacja? A inflacja rośnie. 6,8% |
MAM NADZIEJE ZE TO TYKO TYMCZASOWE PRZENIESIENIE
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gigantyczne sukcesy PZPR-pis. Gospodarki zazdroszczą nam wszyscy. A inflacja? A inflacja rośnie. 6,8% |
po wojnie dali dziecku pogrzebacz i fajere z kuchni i latal po podworzu i było dobrze. a dzis co, troche pokory. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Re: Gigantyczne sukcesy PZPR-pis. Gospodarki zazdroszczą nam wszyscy. A inflacja? A inflacja rośnie. 6,8% |
BTW. jak klikniesz w mój nick tutaj, to masz mój adres E-mail pisz mi tam bo teraz idę do pracy i wracam rano, a ja nie lubię robić pośmiewiska z głupszych od siebie pod publikę.
|
|
Najwidoczniej przedszkole nie miało innego wyjścia, brakuje miejsc w przedszkolach dla tych najmłodszych i to jest spory problem, dzieci 5letnie więcej rozumieją i sa bardziej samodzielne niz 2latki, chyba więc jest mniejszym złem, że to nie Ci najmłodsi maja takie a nie inne warunki. Troche wyobraźni by sie należało. Z tego co zrozumiałam taka sytuacja potrwa najpóźniej do końca roku, jakoś trzeba sobie radzić. Warunki są upokarzające? Dzieci śpią i jedzą w brudzie i zimnie? Nie maja nawet małego konta do zabaw? Trzeba się cieszyc, że przedszkole stara się coś z tym robić. Co do opłat... z jakiej racji miały być miejsze, ponieważ metraż się zmienił, czy dlatego, że trzeba przejśźć do łazienki w innej sali? Paranoją jest ten post. Troszkę pokory i zrozumienia.
|
|
Ta... nowych recept też nie mają.. wypisują na starych i pełnopłatnie za leki trzeba płacić. A tyle czasu na to było... To po co? Niech bulą ludzie, nie ważne,że ubezpieczeni. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Ty to jednak jesteś pusty jak tamburyn.
|
|
ja proponuję poszukać na allegro, sama wywoływałam rok temu, jakość zdjęć była super. Na 500 sztuk tylko ze 2 miały jakieś wady koloru. Kosztowało mnie to wtedy 17 gr za sztukę + koszty przesyłki
|
|
Jakoś tak cienko ,jak kastrat.
|
|
A tak poważnie to gdzie Ty się podziewałeś ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |