Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kaczor uwielbia rydzyka |
chłopak to on był kiedyś, kiedyś ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kaczor uwielbia rydzyka |
Będąc dzisiaj na spacerze zauważyłem w miejscu gdzie zwykle o tej porze roku staje piękne świąteczne drzewko - 'coś' - i mam prośbę do ludzi z UM idźcie i zobaczcie to 'coś' - i wyciągnijcie konsekwencje bo ktoś to 'coś' zaakceptował...
|
|
jak oceniacie ten mecz?
|
|
Konkurencja Ci nie odpowie. Idź z rana ustań to się dowiesz :)
|
|
|
Witam!!! W piątek popołudniu zgubiono kluczyk (na czarnej smyczy) od Volkswagena Passata. Znalazcę baaardzo proszę o zwrot kluczyka. Pozdrawiam
|
|
Zamów sobie na allegro za grosze http://allegro.onet.pl/antyrama-50x70-standard-70x50-plexi-1mm-producent-i1344504456.html
|
|
Hehe
|
|
to Ty dopiero po 2 dniach zauważyłaś, że zgubiłaś kluczyki? hehe napisz chociaż w jakiej okolicy, bo wiesz Łomża może nie duża ale....
|
|
jak znajdziecie to napiszcie. wspołczuje. jak sie wabił i maila podajcie wrazie czego
|
|
A kij dmuchał
|
|
Przepraszam Mirosława Stańkowskiego, że w dniu 16 marca 2009 r. podałem nieprawdziwą informację na jego temat, na forum dyskusyjnym portalu regionalnego "4lomza" jako autor o niku "metalowy_kubek". Kreska Artur
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |