niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szczujnia i łże media modlą się do EUROPY- Racz nam zwrócić taborety i apanaże, Naród nam je odebrał ale EUROPO ty przywrócisz!!

ja chyba zdecyduje sie na Nke, nsport- cala liga mistrzow itp. duzo kanalow HD. Ciekawe jaki jest okres oczekiwania na dekoder? Mam zamiar zamowic online, wtedy sa lepsze promocje niz w jakims punkcie sprzedazy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szczujnia i łże media modlą się do EUROPY- Racz nam zwrócić taborety i apanaże, Naród nam je odebrał ale EUROPO ty przywrócisz!!

cuda.
kasjerka wydaje resztę trzymając 200zł, no i co się dalej dzieje, bo ja nie kaman.
Hokus pokus?

Re: Szczujnia i łże media modlą się do EUROPY- Racz nam zwrócić taborety i apanaże, Naród nam je odebrał ale EUROPO ty przywrócisz!!

Dlatego lepiej oddawać ją w takich akcjach jak ta dla powodzian.

a nasz browar jak tym razem spędzi święta ??

Tak to jest jak uczyć się nie chce bo "nie potrzeba" (jak któryś ma całą podstawówkę to cud), jak się nic nie umie to i normalnej pracy też nie ma, jak nie ma pracy to i nie ma kasy a jak nie ma kasy to w/w. Większość zawodów jest dla nich "niegodna" i "nieczysta" i "romanipen" im tego zabrania. Jedyne co jest dla nich godne to handel, kradzież i oszustwa. Ale sprzątanie, praca w administracji publicznej (co ja plotę? po podstawówce??) już nie. Polecam książkę "Dym się rozwiewa" J. Milewskiego.

a w kufelku to zimne, dobre pifko, i smaczny bigos serwują, a najlepszy kebab to na dworcu we warszawie i nie ma bata

W Zambrowie otworzyli lodowisko. A u nas cisza. Tak jak pisałem, to ponad siły dyrektora MOSiR jak i odchodzącego prezydenta. Najlepiej rozłożyć ręce i powiedzieć: Sponsora nie ma. A założę się, że nawet żadnego potencjalnego nie spytali. Biedaki, pewnie myśleli, że sponsorzy sami będą dzwonić do MOSiR do dyrektora...

i ja właśnie mam przygotowane trochę odzieży itp i zawiozę to bezpośrednio tam gdzie mieszkają biedniejsi..

a ja już tyle ciuchów oddałam, myśląc, że w szczytnym celu... Jak widać ludzie ze wszystkiego potrafią zrobić użytek.

Ps. Gdzie radzicie oddawać rzeczy? Caritas?

ja jak zatrudnialam sie kiedys w sklepie to mi szefowa juz pierwszego dnia o nic powiedizla i dlugo czekac nie musialam na akcje. Przychodza we dwie viora byle co np.karpety meskie za 8zl placi 200zl ty jej wydajesz reszte i za chwile ta druga tez cos dokupuje i tez ma tylko 200zl nie wiem jak one to robia ale szefowa tak zalatwily, ze z tych 200zl wydala im 200zl i tak ja zakrecily ze tej drugiej tez wydala 200zl ja im od razu mowilam, ze nie mam wydac to na fochu wychodzily niby rozmienic,

a niech jeżdżą.. przynajmniej troche mniej chamstwa w łomży na weekend..

< wieczne im odpoczywanie >

"Nowik - z tego co widzialem zaczelo dozo sie dziac za posrednictwem grupy Speed ASG Sztabu WOSP i SMK Studio ...."

te duzo to chodzi ci o zjazd na byle czym ????? bo ja o niczym więcej nie słyszałem !!!!

Panie i Panowie MOSiR jako sam pomysł jest bardzo fajną inicjatywą, która jest w stanie zrobić wiele pożytecznych rzeczy, zabezpieczyć logistycznie wiele imprez, pozyskać pieniądze na różne przedsięwzięcia oraz skupiać ludzi sportu, turystyki i rekreacji.
- No właśnie jest w stanie ale jak już wiele osób zauważyło, jakoś tego nie robi tym samym nie wykorzystuje swojego potencjału a szkoda. Warto jednak pomyśleć nad współpracą lub zatrudnieniem osób aktywnie działających niż członków rodzin i znajomych. MOSiR to nie wymysł Łomży. Takie instytucje powstają w wielu miastach jednak tam funkcjonowanie jest na wyższym poziomie a na pewno efektywniejsze...
Trzeba w końcu zrozumieć, że jak się bierze za COŚ pieniążki to trzeba wywiązywać się ze swoich obowiązków. Moim zdaniem 3-4 imprezy w ciągu roku to stanowczo za mało. Ale to tylko moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgodzić :)

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Milena_ z tego co czytałam to wygląda na to, że masz coś z ząbkami nie tak... wszyscy na forum pamiętają jak o dentystce Szostakowskiej pisałaś (na jaj miejscu pozwałabym Cię do sądu) kilka osób konkretnie - negatywnie skomentowało Twoje wypowiedzi, miałaś spore ubytki, pewnie bolało no i pamiętaj MYJ ZĄBKI PO KAŻDYM POSIŁKU i wszystko będzie dobrze ;) żarcik oczywiście, Milena_ "nie rzucam się" po prostu mój wątek jest o takich jak Ty... pozdrowionka

w miejscu gdzie pracuję,około rok temu również była historyjka z banknotem 200 zł, cyganka chciała coś kupić i niepostrzeżenie zabrała swoje pieniądze i resztę, wybrała na ofiarę nowego pracownika, od tamtej pory uważamy na takie przypadki, chociaż nie wszyscy cyganie są tacy sami warto być czujnym gdy zaczynają robić zamieszanie i swoje przedstawienie :)

Nie polecam Łomży na kupno zegarku na pewno nie Firmowego w granicach tysiac dwoch i tanszych tez.
POLECAM ALLEGRO Wa-we B-stok!!

Składniki:
galaretka wiśniowa
żelatyna
1 szklanka wody
2 łyżeczki dżemu truskawkowego

W miseczce wsypujemy galaretkę, żelatynę i dżem oraz wlewamy szklankę wody i mieszamy. Odstawiamy tą miksturę na około 5 minut, aż bardzo zgęstnieje i wtedy przelewamy ją do garnka i gotujemy aż rozpuści się żelatyna - nie dopuszczamy do wrzenia! Następnie przelewamy do silikonowych foremek (w tym wypadku użyłam foremek szczęk które kupiłam we Flo) i wstawiamy do lodówki na około 20 minut ;-) Gotowe!

Ponadto jak powyżej zauważyła szczebiotka,odpowiedzi są różne jeżeli ktoś zada głupie pytanie niech nie oczekuje mądrej odpowiedzi. A odpowiedzi bywają różne i trzeba troszkę pomyśleć i wyselekcjonować to co ważne a co nie. Ponadto takie urozmaicone posty jednak mają coś w sobie i czynią że forum tętni życiem i nie jest monotonne i nudne. Tak że kochani głowa do góry i nie narzekać dzieci neostrady też muszą mieć cukierki.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

proponuje super urządzenie " antycygan " , w sklad wchodzi pałka typu tonfu , kajdanki , paralizator i gaz sarin . Szczególnie przydatny , gdy ma się w rodzinie powyżej 1 cygana (słownie jednego cygana ) , w razie zamieszkania w promieniu 400 m od cygańskiego taboru proponuje się spierdal..ć jak szybko się da i nie oglądac się za siebie

fanka bocianka ten obrazek poniżej twoich wypowiedzi,który wklejasz to twoje zdjęcie?Bo wydaje mi się,że to twoja fotka.

W sobotę o 13 zaczyna się turniej dla dzieci z domu dziecka.Wystąpi w nim kilka drużyn miedzy innymi : kibice,dzieci,piłkarze.Wstęp jest za darmo,będzie normalnie prowadzony doping i inne ciekawe atrakcje.Obecność obowiązkowa i namawiajcie znajomych do przyjścia na hale.Będzie to też dobra okazja do spotkania się bracią kibicowską oraz piłkarzami podczas przerwy zimowej.WSZYSCY NA HALĘ !!!!!!!!!

albo do bravo żeś cioty dostało

domek letniskowy najlepiej wynajac nad jeziorem, z odrobina szczescia i mrozu, krajobraz bedzie przepiekny

@k.kibicŁKS - informatora to znajdź sobie na policji. A jak chcesz napisać coś mądrego zawierając głos w dyskusji to wypisz wszystkie imprezy MOSiRu.

ile rak potrzeba by je wszystkie umyc?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org