Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nepotyzm w rządze Pisu |
:) Donald - 100% racji
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nepotyzm w rządze Pisu |
raz przyszedłem na egzamin, a że byłem pijany to nic nie pamiętam
|
|
u Ciebie w lodówce
|
|
Sz. P . Mileno Pan MR.Y dał Pani dobrą radę. Proszę w tym sezonie nie kupować kurtki. Proszę oszczędzać na dobrego adwokata. Jestem za, a nawet przeciw. Z.Ch. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nie popieram Mileny, uważam jest osobą z problemami emocjonalnymi, co zresztą udowadniała tu wielokrotnie, a to, co tu prezentuje to brak odpowiedzialności. Uważam, że powinna odpowiadać za swoje słowa, które nie mają nic wspólnego z krytyką, obawiam się jednak, że tego mogę się nie doczekać... ... a szkoda.
|
|
100mario a co chcesz przewidzieć ??? Czy zęby cie nie rozbolą hahahahhahahaahhahahahahahaha?
|
|
To chyba dobrze, bo puki co każdy może sobie słuchać policji wydając na sprzęt kilkadziesiąt zł. Na allegro można wejść i w opisach aukcji można znaleźć "skaner - policja, straż, pogotowie".
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Potrzebuję pilnie dobrego fachowca od napraw lodówek. Może zna ktoś kogoś godnego polecenia? Z góry dzięki za pomoc Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
a co tam w tej lodowce?ja naprawiam takie sprzety to moze pomoge i nie zaplacisz tyle co za fachowca ktory za sam przyjazd i ogledziny bierze 50
|
|
genialny jest też wyjazd z parkinkgu spod biedronki na wojska. cały pas zieleni jest lekko przysypany sniegiem, pewnie tyle co napadało, natomiast przy wyjezdzie jest taka górka z obu stron ze niema jak spr czy coś z pr czy lewej jedzie.
|
|
A i dodam, że pójście do góry temperatury na pewno nie było spowodowane otwartymi drzwiczkami od zamrażalnika czy nie domykającymi się. Nie wiem czy ma to znaczenie ale zdarza jej się cieknąć.
|
|
Witam mam mały problem bo nie mam pojecia co kupic dziewczynie na gwiazdkiem moze coś polecicie??? Zastanawiałem sie nad jakimś misiem pluszakiem takim zeby mogłas sie do niego przytulic moze wie ktoś gdzie w łomzy mozna kupic cos takiego i ile moze kosztowac??
|
|
ile wy macie lat że pluszaka chcesz kupować?
|
|
kup ramke cyfrową Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
zobaczymy co z tym zrobi nasz nowy prezydent i rada
|
|
bo oni tylko potrafią liczyć srebrniki
|
|
nie wiem czego najadła się ta lodówka ;) nie ma nikt namiarów na dobrego fachowca?
|
|
kup stringi i paczke prezerwatyw
|
|
Zabierz ją na zakupy do Warszawy
|
|
CKPY do Mroczka za Mechaniakiem. Tanio i dobrze:)
|
|
tak zmienia system lacznosci na system znakow dymnych albo tam-tamy
|
|
Tylko Magda Band! www.magdaband.pl Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
no co piszcie piszcie !!!!!!!!!
|
|
kup pluszaka i dołącz do tego biżuterię:)
|
|
Ja pier... dole za co on tyle kasy brał?
|
|
nr do dobrego fachowca 515154676 pan Sylwek
|
|
super
|
|
misia można od tak dać, ale jak już bardzo chcesz to kup misia i np kuferek na biżuterie myślę ze będzie zadowolona ;)
|
|
o prosze w koncu jakas ciekawa propozycja
|
|
MAŁE SPROSTOWANIE STUDIO BAND TO RACZEJ NIE TYLKO ROCKOWA MUZYKA CHŁOPAKI ZAGRAJĄ DOSŁOWNIE WSZYSTKO Z TEGO CO WIEM TO NIE SĄ TANI ALE CÓŻ ZROBIĆ? JEDEN WOLI JAK MU TRZECH PANÓW STOI NA SCENIE I PERFEKCYJNIE UDAJE A INNY WOLI JAK MU ZESPÓŁ SIĘ LEDWO MIEŚCI NA SCENIE I PROFESJONALNIE ZAGRA :) A NIE ODTWORZY. KWESTIA GUSTU POLECAM FORUM ŚLUBNE SPRAWDZIĆ Z RESZTĄ TAK JAK KTOŚ DOBRZE NAPISAŁ TE LEPSZE ZESPOŁY SIĘ NIE OGŁASZAJĄ.
|
|
Dalej nie mogę ustalić kto odpowiada za osiedlowe parkingi a śnieg zalega.
|
|
Adolf Hitler
|
|
Ja Ci polecam blacharza w Rakowie Boginie (za Drozdowem jak jedziesz w stronę Bronowa). Ostatnio robił mi blacharkę w samochodzie i jestem bardzo zadowolony. Jeśli chodzi o cenę to wziął 300zł mniej niż zamawiali inni mechanicy po których jeździłem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |