Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Matka Benia Łomżyńska objawiła się w sejmie |
Krzysiek wybaczam...kawe mi wisisz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Matka Benia Łomżyńska objawiła się w sejmie |
skarpety
|
|
Witam, widzę, że został usunięty temat odnośnie MS. Dlatego chciałam założyć nowy wątek dotyczący całej procedury przyjęcia do Policji. Ja osobiście jestem po wszystkich etapach dlatego jakby co służę pomocą, nowym kandydatom. Niestety jestem zmuszona zrezygnować z dalszego ubiegania się o przyjęcie choć ponoć miałam szanse na 30 grudnia, ale cóż życie różne płata figle. Pozdrawiam
|
|
Stary pieprzysz głupoty i starasz się wyładować swoją złość,bo Ci się nie udało. Spokojnie,wyluzuj przeciez nie każdy musi być policjantem... ;)
|
|
Już był podobny temat z pomysłami na prezent Zawsze fajna pamiątka nie zależnie od wieku i płci ;) .
|
|
kaligulik (---.elomza.pl) koniec.teraz po tym co napisałeś odpowiesz przed sądem obowiązuje cię paragraf 7 ustęp 5 ustawa 4 prawa karnego.
|
|
kaligulik (---.elomza.pl) koniec.teraz po tym co napisałeś odpowiesz przed sądem obowiązuje cię paragraf 7 ustęp 5 ustawa 4 prawa karnego.
|
|
MoŻeE sIę dOcZeLaSz ;D ;) ;-) :P :O ;** jaK sWeEt ;d
|
|
wysłałam Ci wiadomośc na pocztę, nie chcę na forum podawać dokładniejszych namiarów =)
|
|
To Ty chyba "zdesperowany przystojniak", skoro zadna Cie nie chce i na forum szukac, ale coz inteligencja nie zawsze z uroda w parze :) Wstaw jeszcze swoje zdjecie to odzew murowany :P
|
|
zrób kubek ze swoją fotką :)
|
|
Prusa 8 ?
|
|
O.k. Usłyszałam opinie o wielu dobrych stomatologach, ale co z cenami? Z waszych wypowiedzi wiem że jest sporo dobrych stomatologów, więc aby któregoś wybrać powinnam zasugerować się konkurencyjną ceną. Więc słucham co macie do powiedzenia. Jeśli ktos zachwala np. dentystę bez podania konkretnej ceny to uważam że jest to reklama samego dentysty lub jego rodziny W przyszłości chętnie skorzystam z dobrego dentysty o przystępnej cenie
|
|
Dobra rada : poszukaj sobie lepiej fajnej 40-stki ...
|
|
A co do tych genów to się nie zgadzam. Ja akurat mam taką przemianę materii ze bez fileta i ryżu (2-3 razy dziennie + reszty posiłków) i siłki nic nie przytyje (oczywiście chodzi o zdrowy tryb życia). Nie wchodzę na stronę bo nie wiem co tam jest:)
|
|
Witam, Jutro wybieram się autem z Łomży do Gdańska, mam jeszcze 3 wolne miejsca i chętnie kogoś zabiorę. Wyjazd 6.00 rano (mogę podjechać pod wskazany adres). Chętne osoby proszę o kontakt 798069307 Paweł
|
|
redbull dysponował byś płytą CD z takiego wesela? Chciałbym zobaczyć ten zespół w akcji rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |